Tily Niculae a lansat campania Our special date

Tily Niculae a lansat campania Our special date

Pornind de la studiile de specialitate, realizate recent de diverse ONG-uri de profil, care arata ca aproximativ 20% dintre copiii din Romania se simt neglijati de parinti, Tily Niculae a lansat campania Our special date.

Psihologii atrag atentia ca neglijarea copiilor reprezinta o noua forma de agresiune: una psihica, ce lasa urme la fel de adanci asupra dezvoltarii emotionale a micutilor, ca si abuzurile fizice.

Campania Our special date propune tuturor parintilor un exercitiu de afectiune si sinceritate.

Obiectivele campaniei sunt:

  • Atentionarea in privinta unei situatii sociale care tinde sa se acutizeze;
  • Promovarea unei bune conduite socio-familiale, propice dezvoltarii emotionale a copiilor;
  • Promovarea valorilor moral-spirituale care stau la baza unei familii sanatoase;
  • Sensibilizarea parintilor atunci cand vine vorba de nevoile afective ale propriilor copii.

Surprinde momentul!

La finalul campaniei, toate pozele vor intra in galeria marii familii ourspecialdate, creata special pe site-ul www.tilyniculae.eu

Galeria va contine impresiile si concluziile micutilor si ale parintilor care au acceptat provocarea si care astfel s-au alaturat demersului initiat, acela de a-i face pe copii sa se simta nu importanti ci chiar cei mai importanti oameni din vietile noastre.

Tily Niculae explica: Demersul meu nu se vrea a fi o lectie de parenting ci mai degraba un semnal de alarma si in acelasi timp o provocare pe care doresc sa o lansez tuturor adultilor care au uitat, poate, cum este sa fii in pielea unui copil, cum este sa simti nevoia prezentei fizice a parintilor tai. Imi doresc sa te provoc si pe tine si  la o intalnire sincera si calda, cu proprii tai copii. Este vorba despre acel date in fata caruia adultii sunt de obicei atat de incantati. O iesire la un brunch, la un pranz special, la o cina in oras sau de ce nu, o masa in familie, acasa, dar pregatita cu dragoste, atentie si caldura ca si cand ar fi un mare eveniment care trebuie sarbatorit.