Știința Frumuseții cu BioSil ® (P)

colagen generat de mine

 

 

Vrei să ai pielea mai fermă, părul strălucitor, unghiile puternice și articulațiile rezistente? Atunci trebuie să afli mai multe despre cele 3 proteine pe care corpul tău le produce: colagen, elastină și cheratină. Aceste proteine structurale sunt atât de vitale pentru felul în care arăți, încât oamenii de știință le numesc cele „3 proteine de frumusețe”.

Începând cu vârsta de 21 de ani, corpul tău produce din ce în ce mai puțin colagen, elastină și cheratină. Colagenul începe să se diminueze cu aproximativ 1% pe an! Cu trecerea anilor, consecințele scăderii producției celor 3 proteine devin vizibile: linii fine, riduri, păr subțire și unghii fragile. Din păcate nu putem crește nivelul acestor proteine pur și simplu prin ingerearea lor. Dacă alegi să consumi pulbere de colagen, corpul o va descopune ca pe orice altă proteină pe care o ingerezi – pește, pui, vită. Corpul tău nu poate face distincția între aminoacizii care au provenit de la masa de azi-noapte sau cei care provin din doza de pulbere de colagen pe care ai încercat-o de dimineață.

Colagen generat de mine, cu amprenta personală de ADN

 

Starea de sănătate și aspectul părului, pielii și al unghiilor tale depind de cele trei proteine, cunoscute sub numele de „3 proteine ale fumuseții”.

Cheia este activarea celulelor din corp care produc aceste proteine structurale direct în interiorul țesuturilor. Formula Ch-OSA®, patentată BioSil®, ajută corpul să-și regenereze în cantități optime cele 3 proteine – în siguranță și natural! Acidul ortosilicic stabilizat pe colină (ch-OSA®) joacă un rol crucial în eliberarea de siliciu către celulele corpului, reprezentând sursa majoră din acest microelement – al 3-lea cel mai abundent din corpul uman. De aceea, în studiile clinice, controlate placebo, realizate dublu-orb, femeile care au luat BioSil au observat o reducere a ridurilor cu 30,0%, creșterea elasticității pileii cu 89%, îngroșarea firului de păr cu 12,8% și scăderea friabilității unghiilor cu 26%.

Nu uita, când vine vorba de colagen, alege să-l generezi natural, nu să-l consumi!

BioSil Generator Avansat de Colagen

 

O piele tânără abundă în fibre de colagen care împing și susțin pielea din interior, lăsând un aspect ferm și fără riduri. O piele îmbătrânită are mult mai puține fibre de colagen, spațiate, favorizând dezvoltarea ridurilor. Aici intervine BioSil®: săptămână după săptămână activează enzimele generatoare de colagen, formând din ce în ce mai multe fibre și din ce în ce mai puternice cu ajutorul formulei patentate ch-OSA®!

Cheratina este, alături de colagen, o altă proteină a frumuseții. Părul este format în proporție de 97% din cheratină. Aceasta are proprietatea de a „umple” firul de păr, făcându-l mai gros. La fel ca și în cazul colagenului, nivelul de cheratină scade odată cu vârsta. Cu BioSil® diametrul firului de păr crește cu 12,8%, lăsându-l mai gros și mai puternic în mod natural!

La fel ca și părul, unghiile sunt formate în proporție de 98% din cheratină. BioSil® îmbunătățește și aici structura cheratinei, unghiile devenind mai rezistente și mai frumoase!

Oasele sunt formate din colagen, care formează un cadru flexibil, și fosfat de calciu, care adaugă putere și întărește acest cadru. Colagenul asigură pliabilitatea necesară pentru a rezista impactului și fracturilor. La fel de important, colagenul are rol de a atrage și reține calciul. BioSil® crește formarea de colagen în oase cu 15% în doar 2 luni și cu 22.2% în 6-12 luni versus placebo!

 

Mai multe despre produsele Biosil găsiți pe www.biosil.ro