Teaology, un brand cu aromă de ceai

Google

Cine mă cunoaște știe cât de mult iubesc ceaiul! Iar de când am fost în Asia îi prețuiesc foarte mult calitățile. Vestea că ajunge și la noi – exclusiv în Douglas – brandul TEAOLOGY m-a bucurat instant. Pentru că Teaology a fost inspirat de natură și creat prin intermediul tehnologiei avansate. 

Știți deja că polifenolii sunt printre cele mai eficiente ingrediente active în tratamentele antioxidante și anti-îmbătrânire. Contribuția lor la eliminarea semnelor de îmbătrânire cauzate de acțiunea radicalilor liberi (molecule care deteriorează celulele pielii și generează majoritatea ridurilor) este majoră.

Iar ceaiul are în compoziție mai mult de 30% polifenoli, cea mai mare concentrație din natură, garantând o putere antioxidantă de 200 de ori mai mare decât cea a vitaminei E. Polifenolii conținuți în ceai se numesc CATECHINE și, pe lângă efectul lor antioxidant, au și un puternic efect anti aging. Știai că cea mai eficientă Catechină  este extrasă din ceaiul verde și ceaiul alb și se numește generic epigallocatechin gallate (EGCG)?

Formulele produselor TEAOLOGY conțin infuzii și extracte din patru tipuri de ceai, selecționate în funcție de nevoile pielii.

CEAI VERDE – Două cești conțin mai multă vitamina C decât 7 portocale. Bogat în EGCG, este un antioxidant mai puternic decât vitamina E.

CEAI ALB – Această varietate de ceai conține cea mai mare cantitate de catechine antioxidante, deoarece este extras numai din muguri și cele mai tinere frunze.

CEAI NEGRU-  Bogat în cafeină, theobromina și theaflavine, cu acțiune antioxidantă și stimulatorie.

CEAI ALBASTRU – Combină efectele antioxidante ale ceaiului verde cu efectele de stimulare ale ceaiului negru.

Produsele sunt minunate, dar dacă ar fi să mă opresc la unul singur, acela ar fi THE BEAUTY ELIXIR, unul dintre cele mai cunoscute produse TEAOLOGY, un serum care întinerește pielea după doar câteva folosiri. Acesta este secretul ideal pentru o piele mai tânără, mai luminoasă. Un lichid mătăsos care, în doar câteva secunde, lasă fața mai suplă, mai compactă şi mai hidratată. Formula sa este un concentrat eficient anti-îmbătrânire care conţine o infuzie preţioasă de ceai alb plină de polifenoli puternic antioxidanți (Epigallocatechin EGCG) combinat cu un complex de peptide care ajută la redensificarea țesutul pielii. Vitamina C stabilizată îmbunătăţeşte luminozitatea tenului şi stimulează producţia de colagen. Atunci când este utilizat în fiecare zi, rezultatele sunt imediat vizibile: pielea pare mai proaspătă, mai fină şi mai luminoasă.

Conceptul TEAOLOGY gravitează în jurul produselor cât mai naturale, din uleiuri vegetale, ingrediente active, uleiuri esențiale și extracte naturale, lipsite de parabeni, uleiuri minerale, SLS, culori sintetice și procesatori formaldehidici.