Tratament de înfrumusețare cu produse organice eficiente

produse organice

Ultima perioadă a fost destul de încărcată, cu multe deadline-uri de respectat, așa că îngrijirea tenului a cam fost pe ultimul loc. Odată cu miniconcediul de sărbători, am ales să îmi fac cadou un tratament luxuriant cu produse organice, care m-a scăpat de multe semne ale nopților nedormite.

Din cauza vremii schimbătoare, dar și a faptului că nu întotdeauna beau apă atât cât ar trebui, tenul meu este destul de deshidratat și mai puțin luminos.

Am ales să trec pragul salonului de înfrumusețare Global Wellness System, deoarece auzisem că au „în meniu” un nou tratament pentru ten, bazat pe produse organice 100% de la brandul Phyt’s, fără niciun fel de conservanți, parabeni sau alte substanțe chimice dăunătoare!

Ritual de reîntinerire a pielii cu produse organice

Tratamentul a început cu o analiză a tenului meu, realizată de trainerul Phyt’s Romania, Mihaela Stratulat. Ea mi-a recomandat, pentru început, Programul Global Antiîmbătrânire Phyt’s Panacee, deoarece pielea mea prezenta ușoare pete pigmentare și riduri fine de expresie, plus deshidratare accentuată. Desigur, tratamentul nu începe înainte de demachierea tenului și exfolierea acestuia. Abia apoi se aplică propriu-zis serul anti-age.

Beneficiile tratamentului antiîmbătrânire

 • reduce ridurile
 • oferă fermitate
 • hrănește, hidratează, regenerează și stimulează reînnoirea celulară
 • ameliorează aspectul petelor pigmentare

Partea și mai grozavă este că tratamentul poate fi realizat și acasă, nu doar la salon, deoarece este disponibil sub forma unei creme minunate, Panacee La Crème.

Ce ingrediente conține tratamentul antiîmbătrânire

Floare de colț ➡ oferă o protecție ridicată, reduce markerii de stres și are efect antioxidant

Rozmarin ➡ mult mai eficient decât vitamina E, acesta este un agent antiîmbătrânire care întârzie oxidarea lipidelor

Extract de Secară ➡ îmbunătățește tonicitatea pielii, diminuând aspectul ridurilor

Algele brune ➡ stimulează sinteza de colagen și netezesc ridurile, oferind fermitate tenului matur

Acmella ➡ are un efect relaxant, la fel ca botoxul, astfel încțt pielea este netezită, cu aspect întins

Punarnava ➡ îmbunătățește aspectul tuturor tipurilor de pete întunecate, având efect asupra sintezei melaninei

 

Fiolele antiîmbătrânire cu serul miraculos au acționat profund asupra pielii datorită masajului mecanic Anti-Aging, cu ultrasunete de joasă frecvență, realizat cu aparatul Dermophyt’s. Despre toate acestea, în clipul video de mai jos:

După acest tratament, am beneficiat de un masaj energizant și eficient împotriva ridurilor de la nivelul feței, gâtului și decolteului, urmat de aplicarea unei măști nutritive, care a fost lăsată să acționeze 15 minute. Ulterior, tenul meu a fost învăluit în crema intens hidratantă Panacee La Creme, un produs unic ce reduce ridurile, restructurează trăsăturile, întărește pielea, limitează stresul oxidativ și reduce petele pigmentare.

Recomandări pentru acasă

Pe baza diagnosticului pus de Mihaela Stratulat, am primit câteva recomandări de produse pe care să le folosesc acasă.

Pentru uz zilnic:

 1. Apă Micelară Aqua Phyt’s pentru demachiere, un produs cu acid hialuronic vegetal obținut prin fermentația grâului și a porumbului. Oferă curățare, tonifiere și hidratare în același timp. Pielea este catifelată și pregatită pentru a primi restul produselor de îngrijire zilnică. Conține acid hialuronic de origine vegetală, hidrolat de trandafiri, glicerol.
 2. Fluidul Hidratant pentru ten deshidratat normal sau mixt, ce poate fi folosit atât dimineața, cât și seara. Conține acid hialuronic vegetal, floarea-soarelui, vitamina  E minerală.
 3. Fluid Contours, special creat pentru zonele delicate ale ochilor și buzelor. Acest tratament tonifică zona ochilor, hidratează, reduce edemele și cearcănele, netezește și elimină ridurile fine.

De două ori pe săptămână:

 1. Exfoliere cu Gommage Contact +,  un exfoliant delicat potrivit pentru ten mixt și ten uscat și sensibil. Îndepărtează cu blândețe celulele moarte și păstrează în același timp o peliculă de protecție a pielii, facilitează oxigenarea și strălucirea tenului.
 2. Masca Hydra Instant, care conține acid hialuronic vegetal de două tipuri:
 • Acid hialuronic cu greutate moleculară scăzută: hidratant, oferă elasticitate până în straturile profunde ale dermului, a cărui structură este refăcută în combinație cu anumite proteine.
 • Acid hialuronic cu greutate moleculară ridicată: hidratant, fixează apa în țesuturi, formează pelicula hidratantă pe stratul superior al pielii și previne pierderea apei.

După acest răsfăț regesc și primirea atâtor informații prețioase, vizita la salon s-a încheiat cu un makeup 100% organic, cu produse certificate Cosmebio de către Qualite`France. Ce spuneți, se vede diferența?  😆