Multivitamine pentru copii sub formă de jeleuri, noutatea toamnei de la Secom®

multivitamine pentru copii Alive gummies
Sursa foto: Secom

Odată cu sosirea sezonul rece, toți părinții caută multivitamine pentru copii, care să le întărească micuților imunitatea. Eu am mare încredere în produsele de la Secom, pe care le folosesc deja de câțiva ani, așa că m-am bucurat foarte tare când am văzut noua gamă de multivitamine pentru copii sub formă de jeleuri – Alive!® Gummies.

Aceste jeleuri sunt soluția perfectă pentru copilașii mofturoși, care strâmbă din nas când trebuie să mănânce fructe și legume sau când trebuie să-și ia vitaminele. Având origine vegetală (au în compoziție pectină, o fibră solubilă ce se regăsește în mod natural în fructe și legume), jeleurile Alive!® Gummies au gust plăcut de portocale, cireșe și struguri, care sigur vor fi pe placul micuților.

Multivitamine pentru copii – care este rolul lor

Alive!® Multivitamine pentru copii conține o formulă complexă ce susține necesarul de vitamine și minerale al copiilor de peste doi ani, contribuind la dezvoltarea fizică și psihică a celor mici și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Știm cu toții că, în ciuda eforturilor noastre de a le oferi celor mici o alimentație corectă și un mediu familial echilibrat, metabolismul si procesul de creștere pot fi afectate de o serie de factori, precum mediul poluat din jur, alimentele procesate sau dulciurile.

Noul Alive!® Gummies, supliment alimentar natural din portofoliul de Pediatrie Secom®, conține 12 vitamine (A, C, B5, E, D3, B6, acid folic, B1, B2, niacină, B12, biotină), două minerale (zinc și iod), precum și colină și inozitol. Formula sa, special creată pentru copiii cu vârsta de peste doi ani, asigură nutrienții necesari dezvoltării fizice și psihice a celor mici și ajută la menținerea unui nivel optim de energie pe parcursul întregii zile.

 

Până la vârsta de un an, creierul copilului își completează jumătate din procesul de creștere și ajunge la 75% din mărimea pe care o avea la maturitate, conform studiilor. După această vârstă, vitaminele B1, B2, B6, B12, C, biotina și iodul pot ajuta la funcţionarea normală a sistemului nervos, precum și la menținerea sănătății psihice prin aportul de acid folic.

Zincul contribuie la dezvoltarea cognitivă și ajută sistemul imunitar al copilului, în timp ce iodul are un rol esențial în producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide.

Vitamina A ajută la menținerea vederii, protejează pielea, mucoasele, și participă la funcțioarea normală a sistemului imunitar, iar vitamina C (acidul ascorbic) este implicată în funcționarea la cote optime a sistemului imunitar, formarea colagenului și funcționarea normală a vaselor de sânge.

Complexul de vitamine B este esențial pentru un metabolism sănătos și joacă un rol important în funcționarea sistemului nervos și a celui circulator.

Formula Alive!® Gummies este îmbunătățită cu un amestec patentat de fructe de livadă și legume (Orchard Fruit™/Garden Veggies™), cu extract de portocal-dulce, afin, morcov, rodie, prun, căpșune, păr, măr, sfeclă, zmeur, cireș, ananas, dovleac, conopidă și strugure. Acest amestec susține un aport nutrițional adecvat și facilitează absorbția optimă a vitaminelor și mineralelor în organism.

Concurs Alive!® Gummies – multivitamine pentru copii

Dacă vrei să sporești imunitatea copilului tău, înscrie-te la concursul organizat pe pagina de Facebook.

https://www.facebook.com/biancapoptean.ro/photos/a.697004443652600/2102482279771469/?type=3

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea: „Cum ai grijă de sănătatea copilului tău în sezonul rece?”.

Pun la bătaie 5 cutii de Alive!® Gummies – multivitamine pentru copii de la Secom. Succes!