Despre machiaj, cu Antonia

Despre machiaj cu Antonia

Un interviu fulger despre arme de seductie, rujuri si produse care pun femeile in valoare.

Antonia este o tipa calda, fresh. E sincera si pozitiva, genul de femeie copil care incearca sa faca totul corect, sa se simta bine vizavi de deciziile ei, in orice situatie. Mi-a marturisit ca si-a dorit dintotdeauna sa devina imaginea unei companii de cosmetice si e cu atat mai bucuroasa ca acum asta a devenit realitate chiar cu Avon. Desi am mai intervievat-o, de data asta am descoperit-o altfel, la o discutie despre ritualuri de beauty.

Cand ai inceput sa folosesti produse de machiaj?
Am fost atrasa dintotdeauna de machiaj si din cand in cand, mai incercam un anumit ruj sau fard din trusa mamei mele. Insa de prin liceu, de la 16-17 ani, am inceput sa ma machiez eu, mai des.

Ce te-a inspirat din rutina de ingrijire si machiaj a mamei tale? Sau ce ai invatat de la ea?
Regula cea mai importanta: sa ma demachiez, fie ca aplic sau nu make-up. Dar si sa folosesc apa termala si crema hidratanta pentru a avea  grija de tenul meu. Pentru machiaj, sa imi evidentiez trasaturile prin aplicarea unor nuante naturale de fard de pleoape, ruj, blush.

Cum a evoluat stilul tau de a te machia? Pe ce puneai accent acum cativa ani si ce accentuezi acum?
Imi evidentiam adesea ochii inainte. Acum insa alternez si accentuez si buzele.

Ce produse de make-up ai in geanta si de ce?
Intotdeauna am fond de ten, mascara, ruj sau balsam de buze. Indiferent de situatie, aceste produse imi sunt de ajutor pentru un make-up de baza care sa ma faca sa arat fresh.

Care este diferenta dintre machiajul tau de scena si cel de zi cu zi?
Si pe scena si in viata de zi cu zi, incerc sa nu folosesc foarte mult machiaj. Insa atunci cand am sedinte foto sau filmare de videoclip, machiajul este mult mai elaborat si mereu realizat de un make-up artist profesionist.

Fara care produs cosmetic nu ai putea trai?
Fond de ten si balsam de buze.

Ce truc de machiaj ai invatat in toti acesti ani de cand esti pe scena?
Nu cred ca stiu trucuri, dar ma cunosc mult mai bine decat orice make-up artist si stiu ce mi se potriveste, ce ma avantajeaza. Sau ce trasaturi trebuie sa evidentiez si ce trebuie sa ascund.

Crezi ca machiajul este o arma de seductie?
Da, poate fi o arma de seductie daca nu este vulgar, agresiv, daca accentueaza calitatile unui chip si acopera micile imperfectiuni sau defecte.

Care vor fi primele lucruri pe care i le vei spune fetitei tale despre machiaj?
Aceleasi lucruri pe care le-am invatat si eu de la mama mea: sa aiba grija de tenul ei si sa foloseasca mereu produse de calitate si un machiaj cat mai natural.

Articol scris pentru Avon Connects