Despre dorinte implinite…

Despre dorinte implinite
Pentru mine, azi e o zi magica. E o zi care imi confirma (a nu stiu cata oara) ca miracolele exista. Ca forta gandului este imensa, ca dorintele puternice se concretizeaza, ca orice usa inchisa inseamna un capitol incheiat, dar si debutul unuia mai important.
Ma batea gandul de multa vreme sa am si eu un spatiu virtual unde sa-mi depan amintirile, sa invit oameni frumosi, sa scriu despre experiente dragi, sa povestesc despre intalniri memorabile. Sa fac ce imi place. Cand vreau. Cum vreau. Fara limitari de numar de caractere, deadline-uri sau reguli impuse de peste ocean. Sa scriu despre lucruri care ma definesc, imi fac ochii sa sclipeasca si imi ofera o multumire aparte. Nu ma intelegeti gresit. Imi place sa scriu pentru revistele glossy, insa simteam nevoia unui altfel de spatiu, unui loc mai personal, in care sa pot scrie asa cum imi place mie.
Poate unii stiti ca decembrie este ultima luna cand pe piata din Romania mai poate fi cumparata revista InStyle, revista ce mi-a fost atat de draga si pentru care am scris de la primul numar pana la ultimul. Tristetea despartirii de revista mea de suflet a fost inlocuita, insa, de entuziasmul nasterii proiectului personal, proiect la care, v-am zis, ma gandeam de mult.
Si, iata, ca in Ajunul Craciunului, copilul din mine primeste cel mai frumos cadou: locul mult visat, spatiul personal in care ganduri, sentimente, trairi vor fi asternute cu emotie de la tastele unui laptop argintiu. Ca scanteierea tuturor luminitelor din oras si din suflet. Ca sclipirea din ochii copilului care primeste ceea ce si-a dorit.
I believe in miracles!