Suplimente pentru o vară perfectă – cum să ai un bronz sănătos, un somn liniștit și mai multă energie

În sezonul cald ai nevoie de toată pofta de viață. E sezonul vacanțelor, al soarelui şi al serilor târzii la terase cu prietenii. Acum îţi consumi toată energia, câci soarele, chiar dacă te alintă și-ți colorează pielea, te și moleșește cu căldura sa.

Pe timp de vară Pharma Nord vine în ajutorul tău pe trei planuri:

* Bio-Melatonină pentru un somn de calitate, pentru ca tu să adormi mai repede seara, să fii mai odihnită peste zi. Iar dacă vacanța ta a fost peste mări și țări, produsul contribuie la atenuarea tulburărilor de somn apărute ca urmare a modificărilor de fus orar.

* Bio-Caroten + E cu Beta-caroten pur, precursorul natural al vitaminei A, într-o formă stabilă și usor digerabilă. Provitamina A ajută la menţinerea sănătăţii pielii, a vederii normale şi a sănătăţii membranelor mucoase iar vitamina E naturală contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. La administrarea a 5 sau mai multe capsule pe zi, pielea poate căpăta o nuanţă asemănătoare bronzului.

* Bio-Quinonă Q10 – Capsulele moi şi uşoare de gelatină conţin fiecare câte 30 mg de coenzimă Q10, dizolvată în ulei vegetal. Această doză este de 5-6 ori mai mare decât cantitatea de Q10 pe care o obţinem din alimente.

De ce avem nevoie de un supliment cu Q10? Q10 este implicată în metabolismul energetic iar suplimentarea cu Q10 crește nivelul de energie din organism, poate fi cel mai important antioxidant liposolubil din membrana celulară și din lipoproteinele circulante, în condițiile în care producția internă de Q10 a organismului începe să scadă pe măsură ce înaintăm în vârstă, după vârsta de 20 de ani.

Toate cele trei suplmente alimentare vă pot face vara mai frumoasă! Puteți câștiga unul dintre cele 5 seturi compuse din cele 3 produse Pharma Nord numai dacă vă înscrieți la concurs, completând formularul de mai jos.
Detaliere formular:
– like paginii biancapoptean.ro
– like paginii Pharma Nord Romania

Participarea se realizează EXCLUSIV în formularul de mai jos.

a Rafflecopter giveaway

Concursul se încheie în data de 26 iunie 2017.
Bafta!

Câștigătorii sunt: Corina Cosa, Alexandra Dorofte, Anca Venera Nenciulescu, Irina Stoichita, Georgian Starluc.