Concurs „JUNIPER” – Editura Publica

Juniper
Sursa foto: Editura Publica

Vă invit la un nou CONCURS, care are drept premiu un exemplar din Juniper, de la Editura Publica, o carte foarte specială pe care orice părinte trebuie să o citească.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătoarea cărții „Juniper” este ALINA ZARIOIU.

Alina Zarioiu m-a cucerit cu acest răspuns la întrebarea „Care sunt lucrurile pe care ai vrea ca puiul tău să le învețe…

Gepostet von biancapoptean.ro am Mittwoch, 10. Oktober 2018

Cartea este una în ale cărei pagini am regăsit povestea propriului meu băiețel, #SuperMihai, care s-a născut la 27 de săptămâni, 900 de grame, 39 de centimetri. Mi-a fost foarte greu să o citesc, pentru că am retrăit fiecare situație prin care a trecut Juniper. Deși Juniper s-a născut în SUA, iar #SuperMihai la Spitalul Universitar din București, povestea lor este atât de asemănătoare și, de aceea, vă invit să o citiți!

Juniper French s-a născut cu patru luni înainte de termen, la 23 de săptămâni de gestaţie. Cântărea 570 de grame, iar trupul ei subţirel era de lungimea unei păpuşi Barbie.

Capul ei era mai mic decât o minge de tenis, avea pielea aproape transparentă, iar prin piept i se vedea inima care abia pâlpâia. Bebeluşii precum Juniper, născuţi la limita viabilităţii, ridică o întrebare crucială: care este cea mai mare dovadă de dragoste – să îi salvezi sau să îi laşi să se stingă? 

Kelley şi Thomas French au ales să lupte pentru viaţa lui Juniper, iar aceasta este incredibila lor poveste. În această biografie superbă, autorii explorează graniţa dintre ceea ce este posibil şi ceea ce este corect. Ei privesc cu uimire ştiinţa care a conceput-o şi a menţinut-o în viaţă pe fiica lor, dar şi iubirea care a făcut toată diferenţa. Sondează legătura dintre o mamă şi un bebeluş, dintre un soţ şi o soţie. Documentează călătoria familiei lor, de la începuturile fragile până la supravieţuirea miraculoasă a fiicei lor, acum un copil înfloritor.

Juniper

CONCURS Juniper – cum vă puteți înscrie

Cum vă puteți înscrie la concurs

Scrieți într-un comentariu la postarea de pe FB a concursului care sunt cele 3 (sau mai multe) lucruri pe care ai vrea ca puiul tău să le învețe de la tine, ca părinte.

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o carte specială de la Editura Publica, #Juniper, povestea unei fetițe născută prematur.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 11 octombrie.

Nu uitați să citiți mai jos regulamentul concursului!

REGULAMENT CONCURS EDITURA PUBLICA

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv Juniper – Editura Publica, cu premiu constând în cartea „Juniper” este SC BIANCA POPTEAN PR AGENCY SRL, cu sediul în Aleea Câmpul Moșilor nr 1, sector 2, Bucureşti, România, CUI 36940512. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.biancapoptean.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul Juniper – Editura Publica se desfăşoară în perioada 03-10.10.2018, pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 03– 10.10.2018, vă invit să îmi spuneți care sunt cele 3 (sau mai multe) lucruri pe care ar trebui să le învețe un copil de la părinţi. Va fi premiat cel mai interesant răspuns.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-o carte semnată de KELLEY BENHAM FRENCH și THOMAS FRENCH, „Juniper”, de la Editura Publica.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email bianca.poptean@gmail.com. Premiile nu pot fi convertite în bani.

În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, biancapoptean.ro îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro în data de 10.10.2018.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

SC Bianca Poptean va păstra confidenţialitatea datelor câștigătorului. După încheierea concursului, toate datele acestuia nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul biancapoptean.ro

Regulament întocmit în data de 02.10.2018.