Concurs Jolidon

Cine nu vrea un costum de baie nou?

Împreună cu Jolidon îți ofer un voucher în valoare de 250 de lei pe care îl poți folosi pe shop.jolidon.ro.

Tagguiește-ți prietena cu care ai avut cea mai haioasă experiență și povestește-mi-o. Comentariul cu cele mai multe like-uri și share-uri va fi desemnat pe 14 iulie câștigător.

Mai jos este regulamentul concursului. Citește-l cu atenție!

 

Succes!

 

 

REGULAMENT CONCURS

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv Jolidon cu premiu un voucher în valoare de 250 de lei ce poate fi folosit pe site-ul shop.jolidon.ro

este SC BIANCA POPTEAN PR AGENCY SRL, cu sediul în Aleea Câmpul Moșilor nr 1, sector 2, Bucureşti, România, CUI 36940512. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.biancapoptean.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Câștigă un costum de baie Jolidon” se desfăşoară în perioada 8 – 13.07.2018, pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro (https://business.facebook.com/biancapoptean.ro/?business_id=1709191449297811&ref=bookmarks)

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 08 – 13 iulie 2018, vă invităm să daţi tagguiți o prietenă și să povestiți cea mai haioasă experiență pe care ați petrecut-o împreună în vacanță.

Câştigătorul va fi desemnat cel al cărui comentariu are cele mai multe like-uri.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau într-un voucher în valoare de 250 de lei ce poate fi folosit pe site-ul shop.jolidon.ro.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email bianca.poptean@gmail.com. Premiile nu pot fi convertite în bani.

În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, biancapoptean.ro îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro în data de 14 iulie 2018 (https://business.facebook.com/biancapoptean.ro/?business_id=1709191449297811&ref=bookmarks )

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

SC Bianca Poptean va păstra confidenţialitatea datelor câștigătorului. După încheierea concursului, toate datele acestuia nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul biancapoptean.ro

Regulament întocmit în data de 07.07.2018.