Concurs „Un dialog inedit cu Papa Francisc” – Editura Publica

Editura Publica
Sursa foto: Facebook Editura Publica

Concursul s-a încheiat! Câștigătoarea cărții este Ana-Maria Pampu. Felicitări!

Dragile mele, v-am promis un nou concurs, așa că mă țin de cuvânt! De data asta vă ofer cu mare drag ocazia să citiți o carte foarte interesantă – „Politică și societate – un dialog inedit cu Papa Francisc”, de la Editura Publica

Iată ce spune despre această carte Vincent MongaillardLe Parisien:

Niciodată un suveran pontif nu s-a destăinuit atât de radical în faţa unui intelectual francez! Vreme de un an, sociologul Dominique Wolton a primit confesiunile Papei Francisc. Douăsprezece întâlniri în doi, de câte două ore fiecare, desfăşurate la Vatican. Aceste confesiuni inedite despre război, mondializare, migranţi, ecologie, inegalităţi, dar şi pe teme foarte personale – de pildă, surprinzătoarea psihanaliză a înaltului prelat argentinian consumată la vârsta de 42 de ani – dau substanţa acestei cărţi de convorbiri.

Cum vă puteți înscrie la concurs

Scrieți într-un comentariu la postarea de pe FB a concursului ce cărți v-ar plăcea să citiți de la Editura Publica. Aștept răspunsurile până pe 16 august 2018!

Câștigătorul va fi extras cu ajutorul random.org pe data de 17 august și anunțat în aceeași zi.

Nu uitați să citiți mai jos regulamentul concursului:

REGULAMENT CONCURS EDITURA PUBLICA

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv „Un dialog inedit cu Papa Francisc” – Editura Publica, cu premiu constând în cartea „Politică și societate” este SC BIANCA POPTEAN PR AGENCY SRL, cu sediul în Aleea Câmpul Moșilor nr 1, sector 2, Bucureşti, România, CUI 36940512. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.biancapoptean.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul Editura Publica se desfăşoară în perioada 09-16.08.2018, pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro (https://business.facebook.com/biancapoptean.ro/?business_id=1709191449297811&ref=bookmarks)

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 09.08.2018 – 16.08.2018, vă invit să îmi spuneți ce cărți v-ar plăcea să citiți de la Editura Publica.

Câştigătorul va fi desemnat prin site-ul random.org

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-o carte semnată de Dominique Wolton, „Politică și societate – un dialog inedit cu Papa Francisc”, de la Editura Publica.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email bianca.poptean@gmail.com. Premiile nu pot fi convertite în bani.

În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, biancapoptean.ro îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro în data de 17.08.2018 (https://business.facebook.com/biancapoptean.ro/?business_id=1709191449297811&ref=bookmarks )

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

SC Bianca Poptean va păstra confidenţialitatea datelor câștigătorului. După încheierea concursului, toate datele acestuia nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul biancapoptean.ro

Regulament întocmit în data de 09.08.2018.