Centrul Medical Pogany, prima clinică estetică specializată pe chirurgia postbariatrică

 

La final de noiembrie 2019, a fost inaugurat Centrul Medical Pogany, primul centru de excelență în chirurgie postbariatrică și estetică din țară.

O știu pe doamna dr. Carmen Giuglea și ca interlocutor în interviuri interesante pentru platforma Ce se întâmplă doctore, dar și ca medic ce „modelează” chipuri și trupuri. Pentru că m-am lăsat pe mâna dânsei acum un an și jumătate pentru o intervenție cu acid hialuronic ce m-a făcut să arăt muuultă vreme mult mai odihnită decât eram în realitate. Practic, deși am dormit mai puțin, oboseala nu se vedea pe fața mea, pentru că dna dr. Giuglea a știut cum să mânuiască o seringă cu acid hialuronic.

Dr Carmen Giuglea și Dr Silviu Marinescu, medici chirurgi de specialitate chirurgie plastică și estetică, cu o experiență în domeniu de peste 18 ani au îmbinat în activitatea de zi cu zi chirurgia reconstructivă efectuată într-un spital de urgență cu chirurgia estetică efectuată în clinică privată și cu activitatea didactică de îndrumare și formare a studenților și rezidenților în specialitate.

Am deschis acest centru pentru a oferi publicului larg intervenții estetice realizate de doi chirurgi cu experiență bogată atât în chirurgia plastică, cât și în chirurgia estetică. Numai o formare temeinică în chirurgia reconstructivă poate oferi anvergură, rapiditate, siguranță, finețe si curaj în abordarea de noi proceduri și intervenții complexe precum cele postbariatrice .”- Dr Silviu Marinescu, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, conferențiar universitar, co-fondator Clinica Pogany.

 

 

În toți acești 18 ani de colaborare am creat o echipă anestezico-chirurgicală solidă alcătuită din medici și asistente, capabilă să asigure pacienților un act chirurgical și o îngrijire perioperatorie la standarde înalte de profesionalism. Experiența ne-a permis în același timp să ajungem la rafinamente pe care acum le putem pune la dispoziție pacienților noștri” – Dr Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, lector universitar, co-fondator Clinica Pogany

 

Gama de interventii chirurgicale care se pot desfășura în clinică este foarte variată, fiind reprezentată de intervenții chirurgicale estetice faciale, rinoplastii, chirurgia de modelare a sânului, de remodelare a conturului corporal, alături de multiple proceduri nechirurgicale de întinerire a feței (PRP- terapia vampir, mesoterapie, injectări de fillere sau toxină botulinică, laser, radiofrecvență), pentru a putea oferi pacientelor noastre toată gama de proceduri moderne existente. De asemenea majoritatea intervențiilor de chirurgie plastică se pot efectua în această clinică modernă.

 

Subliniez aici un lucru legat de Clinica Pogany, și anume că este prima clinică din țară care este specializată în chirurgia postbariatrică. Interesul pe care dr Carmen Giuglea l-a arătat acestei categorii speciale de corecții corporale care se adresează pacienților care au slăbit mult prin operații de gastric sleeve sau prin diete. Experiența acumulată în ultimii 5-6 ani de echipa anestezico-chirurgicală a clinicii Pogany, precum și numărul mare de paciente operate mulțumite, justifică denumirea clinicii ca Centru de excelență în chirurgia postbariatrică.

 

Atuul acestei clinici îl reprezintă cei 2 chirurgi, profesioniști care îmbină experiența cu măiestria și finețea chirurgicală si care sunt uniți într-o echipă capabilă să efectueze o gamă diversă de intervenții și proceduri estetice, de la cele mai simple la cele mai complicate.

 

Seriozitatea, profesionalismul echipei și grija acordată pacienților au câștigat încrederea celor ce ni s-au adresat până acum și suntem convinși că păstrarea aceastei atitudini va conduce la creșterea numărului celor care se vor adresa în continuare Centrului de Excelență în chirurgia estetică și Postbariatrică. Așa cum îi spune și numele, care ne duce cu gândul la Domnișoara Pogany a lui Brâncuși, clinica se dorește a reprezenta garanția lucrului foarte bine făcut, așa cum sculptura este rodul măiestriei artistului.

 

­­­