Ce înseamnă frumusețea – interviu VIDEO cu medicul estetician Shruti Kaushal

Încep astăzi o mini serie de interviuri despre frumusețe realizată cu medici esteticieni, dar și un psiholog, oameni minunați pe care i-am întâlnit la clinica profesorului Tiberiu Bratu din Timișoara. Și am stat și am povestit despre cum văd frumusețea cei care o modelează și cărora li se cer să aducă tot felul de "îmbunătățiri" chipului și trupului.

Ce este frumusețea? Este doar perfecțiunea simetriei chipului sau izvorăște din interior? Are legătură cu felul în care ne simțim în propria piele sau poate fi obținută strict cu bisturiul? La aceste întrebări și altele asemenea mi-au răspuns câțiva medici esteticieni de la clinica Brol, din Timișoara. Mai jos este primul interviu din această miniserie dedicată frumuseții.

Dr. estetician Shruti Kaushal face parte din echipa profesorului Tiberiu Bratu, de la Timișoara. Și, din primele clipe în care am cunoscut-o, m-a frapat frumusețea exotică și naturală, dar și cât de bine cunoaște limba română. Așa că, în interviu, am încercat să cunosc și omul, nu doar medicul care „corectează” cu bisturiul imperfecțiunile umane. Așa am ajuns la o discuție relaxată despre drumul unei femei care a venit tocmai din India pentru a se face chirurg, despre căsnicia cu un român, dar și despre nunta binecuvântată de Dalai Lama. Și, DA, despre frumusețe, canoane, simetrie și suflet!