BeautyFactory, noul serviciu personalizat oferit de Marionnaud

BeautyFactory

Cine oare nu și-a dorit măcar o dată în viață să beneficieze de sfatul unui specialist în materie de machiaj profesionist, în îngrijirea tenului sau să afle, pe lângă noutățile de beauty, cum să-și aleagă parfumul potrivit personalității sale?

Găsești deja aceste servicii în fiecare parfumerie Marionnaud din România. Aici nu contează dacă ești influencer sau nu, dacă scrii despre beauty sau faci vlogguri despre cel mai trendy makeup sau, pur și simplu, doar ai nevoie de o cremă de hidratare. Aici, în fiecare magazin Marionnaud, ai parte de un tratament de VIP.

Noutatea vine însă prin Marionnaud #BeautyFactory! Adică cei 27 de tineri talentați, entuziaști și bine pregătiți în beauty – câte unul în fiecare magazin Marionnaud!

Dacă îți place lumea magică a frumuseții, vino să încerci produse de machiaj ce te vor ajuta să îți realizezi cele mai cool machiaje și să le arăți și altora cum să le facă, testează în premieră cremele care îți vor transforma tenul într-unul de porțelan și lasă-te învăluită de cele mai noi arome de sezon.

Dacă ești influencer în orașul tău, dacă pierzi ore în șir printre rafturile cu produse cosmetice, parfumuri și creme, dacă ești blogger sau vlogger pasionat de tot ce înseamnă frumusețe, acum e momentul să iei legătura cu specialistul din orașul tău.