Aripi pentru ingeri

Aripi pentru ingeri

Prima campanie pentru copiii de la Valea Plopului, alaturi de Kinga Varga.

In octombrie 2012 am realizat campania „Aripi” pentru designerul Kinga Varga. Am strans vedete inimoase, produse de igiena (multumesc si acum celor de la Niveacare au donat sute de produse fara sa isi doreasca sa le apara numele) si am plecat la Valea Plopului. Copiii au fost incantati si, recunosc, cu greu ne-am desprins de langa ei. Campania prin care Kinga Varga doneaza 10% din incasarile pe linia de accesorii si tricouri continua. Mai jos, articolul publicat in numarul de decembrie al revistei InStyle.
Alaturi de Kinga Varga, mai multe vedete, prietene dragi (Ela Voineag, Ana Popescu, Livia Dila, Aylin Cadir, Crina Semciuc) au vizitat comunitatea de la Valea Plopului, oferindu-le un zambet copiilor si adolescentilor care si-au gasit aici o familie.
„Copiii frumosi de la Valea Plopului mi-au amintit ce inseamnă armonia, indiferent de probleme“, ne-a marturisit actrita Ana Popescu (fillmul Buna! Ce faci?), una dintre cele cinci vedete implicate in Campania „Aripi“ a designerului Kinga Varga. „Am fost impresionata de povestea copiilor orfani de la Valea  Plopului si de comunitatea construita de preotul Tanase“, spune Kinga, care a initiat campania „Aripi“ prin care a hotarat sa doneze 10% din vanzările tricourilor si accesoriilor cu tema angelica din colectia de toamna-iarna Asociatiei Pro Vita. Aceasta ofera de aproape 20 de ani programe de asistenta sociala copiilor orfani sau abandonati si mamelor tinere singure, asigurandu-le o locuinta  in casele asociatiei (aproape 120 de copii, adolescenti, mame si batrani in tabara de la Valea Screzii) sau in familiile din Valea  Plopului (aproximativ 300 de suflete).
Si, pentru a-i cunoaste pe toti personal, designerul i-a vizitat pe cei 80 de copii si adolescenti  alaturi de Livia Dila, Aylin, Crina Semciuc, Ela Voineag si Ana Popescu, oferindu-le jucarii, produse de igiena si hainute. „Am vazut acolo copii care dormeau linistiti, ca intr-o adevarata familie“, marturiseste Livia Dila, care spune ca aceasta experienta a făcut-o sa se gandeasca la lucrurile cu adevarat importante. Si Ela Voineag (1Music Channel) a fost impresionata de „copiii care stiu  sa se bucure de orice cadou, de orice atingere. Problema e ca noi  plecam acasa zâmbind cu nostalgie, și, cam atat“, ne-a declarat Ela care isi doreste sa revina in Valea Plopului.
Cum poti ajuta
1. Poti dona bani pentru plata utilitatilor sau alimente, haine,  produse de igiena,  jucării, rechizite sau 2%  din impozit. Afla mai  multe pe www.asociatiaprovita.org.
2. Achizitioneaza un tricou sau un accesoriu  cu tema angelica din colectia de toamna-iarna semnata Kinga Varga si vei dona, astfel, 10% din valoarea ei  Asociatiei Pro Vita.