5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Consuelo Mutu

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Consuelo Mutu

Am cunoscut-o pe frumoasa dominicana la un shooting pentru revista InStyle, in decembrie. O femeie calda, superba, de la care ai multe de invatat.

Crede cu tarie ca frumusetea vine din interior si cea mai importanta componenta a ei consta in atitudinea de a fi fericita. Considera ca daca traiesti sanatos, dormi suficient si mizezi pe naturalete, frumusetea este garantata.Iata, mai jos, 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Consuelo Mutu (material publicat in numarul de decembrie al revistei InStyle).

Ii place cultura spaniola
De la mancare la flamenco. A luat lectii de sevillana, rumba si flamenco. Ii place sa danseze si chiar a facut-o de cateva ori la
Targul din Sevilla.

Are o familie numeroasa
Are 8 surori (unele surori doar de tata sau surori vitrege) si doi frati. Ii iubeste la nebunie pe toti.

Ii plac sporturile extreme
A realizat o emisiune de sport extrem pentru un post TV latin. A incercat: skydiving, acrobatii pe biplan, a inotat cu rechinii si a facut canyoning.

Compune muzica
In timpul liber canta si compune muzica. Acum cateva
luni a inregistrat un cantec cu un artist latin cunoscut, dar nu a terminat proiectul, pentru ca ar fi trebuit sa stea in Miami.

Vorbeste romaneste
Intelege limba romana, poate vorbi putin, dar nu se simte in largul ei. Adrian Mutu, sotul ei, vorbeste perfect spaniola, insa cu accent dominican.