12 nopti magice

12 nopti magice

In fiecare an in apropierea Craciunului am un ritual bine pus la punct care a functionat de fiecare data

Cu multi ani in urma, intr-o perioada destul de grea cand aveam impresia ca toate problemele din Univers ajunsesera pe umerii mei, o buna prietena, psiholog cu specializare in terapii alternative, mi-a propus acest joc. M-a ajutat sa ma organizez si, desi poate am fost sceptica la inceput, an dupa an, am observat ca functioneaza.
Pregatirea
Cu cateva zile inainte de Ajunul Craciunului imi aleg un carnetel care sa ma inspire si incep sa imi ierarhizez dorintele in functie de prioritati si domeniul in care imi doresc sa se intample ceva nou. Asa ca scriu pe cate o pagina sanatate, profesional si dorintele generale. Apoi, pe cate o pagina toate persoanele dragi mie. Si in cele cateva zile pana la Ajun, cand constientizez o anumita dorinta, incerc sa o formulez ca pe o afirmatie si o scriu la rubrica potrivita.
Cele 12 nopti magice
In Ajunul Craciunului le recitesc, le ierarhizez si incerc sa imi dau seama daca le pot organiza pe cele 12 luni ce vor urma. Apoi, incepand cu Ajunul Craciunului,  oricand in timpul zilei ma gandesc la dorintele mele pentru ianuarie, apoi pentru februarie (in ziua urmatoare) si tot asa. Iar seara, inainte de culcare, am un mic ritual: visez cu ochii deschisi cum mi se implinesc acele dorinte. Pur si simplu vizualizez situatii care duc la implinirea lor. Apoi, ma rog pentru a intalni oamenii potriviti pentru a mi se indeplini dorinta si a se crea oportunitatile care sa o transforme in realitate.
Si stiti ce? Dorintele mele se împlinesc in fiecare an. Unele sunt in desfasurare, pentru altele mi se clarifica ce mai am de facut, iar altele sunt frumos bifate la capitolul dorinte implinite.
Si cred ca jocul meu magic functioneaza pentru ca, pe de o parte, avand foarte clar in minte ce imi doresc sa fac, stiu ce pasi am de urmat pentru a-mi duce la indeplinire dorinta. Si, pe de alta parte, odata ce mi-am afirmat intentia, Universul comploteaza pentru implinirea ei.