Tratamente exotice

Tratamente exotice

Daca un masaj cu pietre vulcanice ti se pare o terapie de rutina si vrei mai multa adrenalina, incearca niste tratamente pentru care ai nevoie de ceva curaj.

Documentandu-ma pentru un alt subiect, am aflat despre niste tratamente faciale si corporale pentru care ai nevoie de ceva curaj. Si, pentru ca tot suntem in vacanta, in cazul in care plecati prin lume, iata cateva proceduri pe care, daca va tine inima, ati putea sa le incercati.

Masajul cu cactusi este foarte cautat in Mexic.Abia dupa ce li se scot acele, sunt incalziti in apa calda si sunt taiati pe din doua, pielea ta va fi atinsa de mijlocul zemos al acestor plante. Daca si aceasta tehnica ti se pare prea “cuminte” si ai drum prin Taiwan, poti sa iti activezi circulatia cu un masaj cu cutite. Pentru aceasta veche tehnica chinezeasca, maseurul are nevoie de doua satare (cutite mai groase) cu care atinge usor spatele si umerii pentru a elibera tensiunea si a ajuta circulatia sangvina. Iar daca ajungi in Israel, cauta SPA-ul unde sunt folositi sase serpi neveninosi care realizeaza un masaj medical de ameliorare a durerii. In Indonezia, poti incerca masajul cu pitoni care – si datorita fricii induse – se pare ca iti va ajuta metabolismul. Cel mai nou tratament facial in trend in Rusia, Japonia si in Anglia este cel cumelci. Procedura consta in, surpriza, plasarea melcilor pe fata. Lichidul pe care acestia il lasa in urma lor ajuta la regenerarea pielii.

Tu pe care ai avea curaj sa il incerci?

Foto: www.femeiastie.ro