SPA la tine acasă

Cine nu și-ar dori să poată merge la SPA ori de câte ori simte nevoia? Eu, datorită job-ului, ajung destul de des în astfel de locuri în care sunt răsfățată. Și cu toate astea, tot simt nevoia să am și acasă un kit de produse care să mă ajute să recreez o atmosferă relaxantă.

Plimbându-mă zilele trecute prin Marionnaud, căutând ceva pentru kitul meu de SPA de acasă, mi-a atras recent atenția un brand cu ingrediente naturale ale cărui produse au arome senzaționale. Este vorba despre Human Kind, un brand irlandez fondat în 2011 care mizează pe o politică naturală, înlăturând din compozițiile sale ingrediente ca parabenii sau petrochimicalele și susținând totodată interzicerea testării produselor pe animale.

Produsele de îngrijire pentru ten, păr și corp au formule realizate de specialiști ce au în vedere sănătatea, mai întâi de toate. Recenziile clienților din toată lumea sunt laudative la adresa produselor, mai ales pentru că pot fi folosite pe pielea care suferă de anumite condiții precum eczema sau psoriasisul, având efecte benefice de vindecare.

Mi-a plăcut mult că produsele Human Kind sunt multifuncționale targetând mai multe nevoi odată.

Dornică să le testez, mi-am achiziționat kitul Bathroom Bliss, compus din gel de duș cu miros de grapefruit, cremă de față, demachiant, cremă hidratantă pentru mâini, coate și picioare și unt de corp.

Gel de duș cu miros de grapefruit

Acesta a fost primul produs pe care l-am testat. Și am înțeles că ingredientele active utilizate de Human Kind nu sunt doar benefice pentru pielea ta, ele oferind și o aromă relaxantă. Exact de ce aveam nevoie pentru sesiunea mea de SPA la domiciliu. Gelul de duș cu miros de grapefruit m-a înviorat și am rămas cu acea senzație de prospețime multă vreme.

Untul de corp Souffle

Am continuat experiența cu o textură luxuriantă de care m-am îndrăgostit de la prima atingere. Untul de corp Souffle 2-în-1 de la Human Kind e minunat, se absoarbe rapid în piele lăsând-o mai hidratată și catifelată la atingere.

Crema de față pentru zi și noapte

Crema de față Human Kind hrănește și întinerește pielea, oferindu-i mai multă strălucire. Această cremă plină de bunătăți hrănitoare poate fi folosită și pe timpul zilei, înainte de aplicarea machiajului, dar și înainte de culcare, hrănind pielea în profunzime. Ingredinte active: extracte de Centella Asiatica – îmbunătățesc fermitatea și elasticitatea pielii, uleiul de avocado vindecă pielea, hrănește în profunzime, fiind ideal pentru tenul uscat.

Demachiant

O textură cremoasă ce ajută la îndepărtarea rapidă a machiajului, fără a irita pielea sau a o priva de uleiurile sale naturale. Se aplică pe fața umedă, se masează ușor cu vârful degetelor, se clătește cu apă călduță. Mi-a plăcut mult că are o acțiune 3-în-1 : îndepărtează orice urmă de machiaj, curăță și exfoliază pielea, fără a o irita. Ingredientele active sunt gălbenelele, untul de cacao, aloe vera, Centella Asiatica și extractul de măceșe.

Crema hidratantă pentru mâini, coate și picioare

Ideea de multifuncționalitate se regăsește și la această cremă hrănitoare, ideală pentru mâini, coate și picioare. Oferă confort imediat, lăsând senzația de piele neteda, foarte moale și hrănită în profunzime. Misiunea produselor Human Kind este aceea ce a înlătura mitul conform căruia pentru a arăta bine este necesară folosirea cât mai multor produse.

 

Fiecare produs în parte m-a surprins – datorită multifuncționalității, a aromelor, a ingredientelor prețioase și a formulei curate, fără chimicale dăunătoare pielii. Pot fi folosite cu succes în kitul de SPA de la domiciliu pentru că îți oferă o experiență completă și multisenzorială.