Ritualul de îngrijire a corpului pe care îl respect vara

Ador vara și vacanțele petrecute la mare, iar ritualul de îngrijire a corpului este sfânt pentru mine în această perioadă.
Sursa foto: pixabay.com

Ador vara și vacanțele petrecute la mare, iar ritualul de îngrijire a corpului este sfânt pentru mine în această perioadă. Îmi place la nebunie să-mi simt pielea „sărutată” de soare, dar am grijă mereu să îi asigur protecția de care are nevoie

Zilele caniculare de vară sunt principala cauză a deshidratării, care se răsfrânge și asupra pielii. Ca să evit uscarea pielii, nu fac rabat de la cele minimum 8 pahare cu apă pe zi, dar nici de la produsele cosmetice de sezon.

Citește și: Dieta de vară – 5 sfaturi pentru a slăbi sănătos

Astăzi o să îți dezvălui ritualul de îngrijire a corpului pe care îl urmez în timpul verii, cu ajutorul noii game de cosmetice la Marrionaud – Happy. Pentru că asta înseamnă vara: fericire!

Ritualul de îngrijire a corpului vara – 3 pași pentru o piele sănătoasă

Vara este sezonul în care „vânez” produsele cu arome proaspete, care îmi conferă energie încă de la primele ore ale dimineții. Iar noua gamă Happy de la Marrionaud este exact ceea ce căutam!

Iată mai jos care sunt cosmeticele cu miros divin care fac parte din ritualul de îngrijire a corpului pe care îl respect „la literă” vara!

Pasul 1 – gel de duș revigorant cu mentă 

Nu sunt o persoană matinală, dar un ajutor de preț în acest sens este noul gel de duș Happy Relax. Cu o aromă inconfundabilă de mentă și alge marine, acest gel de duș mă trezește instant și mă pregătește pentru o nouă zi de muncă.

Datorită parfumului tonic cu note oceanice, este un produs potrivit atât pentru EA, cât și pentru EL. Respiră adânc… și vei simți marea cum te învăluie!

 

Pasul 2 – scrub de corp energizant cu ceai proaspăt și lime

Al doilea pas din ritualul de îngrijire a corpului constă în aplicarea scrubului Happy Harmony cu note citrice, perfecte pentru vară. Acesta îmi exfoliază delicat pielea, îi conferă prospețime și strălucire naturală.

Având la bază o formulă cu ingrediente de origine naturală, acest scrub este pentru pielea mea ca un smoothie plin de vitamine servit la micul dejun! Pot spune că sunt dependentă de acest produs de gomaj, fără de care ritualul de îngrijire nu ar fi complet. Trebuie să îl încerci!

Pasul 3 – lapte de corp hidratant cu rodie și fructul pasiunii

La finalul unei ședințe intense de energizare, simt nevoia să-mi învălui pielea cu laptele hidratant Happy Passion. Acesta are note exotice de rodie și fructul pasiunii, dar este completat și de ingrediente emoliente, precum ulei de macadamia și unt hrănitor de mango.

Acest tratament regal pentru pielea mea mă binedispune și mă asigură că voi beneficia de hidratare maximă în timpul zilei.

 

Parfumul delicat, textura nongrasă, care se absoarbe rapid în piele, și proprietățile hidratante m-au convins că acesta este produsul de care am nevoie la finalul unui ritual de îngrijire a corpului desăvârșit.

Noua gamă Happy (gel de duș, scrub și lapte de corp), disponibilă în 5 variante – Passion, Sunny, Relax, Harmony și Energy -, are prețuri speciale în această vară, pe marrionaud.ro !

Sunt curioasă: în ce constă pentru tine ritualul de îngrijire a corpului în timpul verii?