Cel mai bun remediu pentru răceală – testat pe pielea mea!

remediu pentru răceală
Sursa foto: Pinterest.com

Îți dezvălui un remediu pentru răceală foarte eficient, cu proprietăți antivirale deosebite!

Sistemul meu imunitar nu a excelat niciodată. Însă am fost mereu în căutarea celui mai bun remediu pentru răceală, tuse, durere în gât. Descoperă aici puterea din natură!
De la pastile, tincturi, ceaiuri care mai de care mai exotice, am încercat orice mi-a picat în mână și promitea o revenire spectaculoasă din răceală. Fie că era vorba despre o bună strategie de marketing a vreunui produs naturist sau că recomandarea venea pe cale orală, din gura vreunei prietene. În concluzie, am încercat de toate.

Remediu pentru răceală: ingredientul secret

Tocmai pentru că atunci când mă ia răceala am o stare groaznică, de semi-leșin, în care nu mă pot concentra la nimic. De aici disperarea de a găsi un remediu pentru răceală eficient și rapid.
Asta s-a întâmplat și săptămâna trecută, când mă luase starea mai sus amintită. Răsfoind o carte cu rețete raw vegan a Ligiei Pop, am descoperit acest remediu pentru răceală care m-a cucerit de la primul ingredient: ghimbirul!
Am urmat întocmai instrucțiunile Ligiei. De seara până dimineața, moleșeala, durerea de gât și starea de rău au dispărut ca printr-o minune. Deeeci, recomand licoarea magică ce conține antibiotice naturale. Iată cum o puteți obține!
Ingrediente:
  • 2 l apă călduță (recunosc, eu am pus vreo 1,2 l, pentru că am vrut să fie mai concentrat și să-și facă mai rapid efectul)
  • zeama de la două lămâi
  • 10 grame de praf de anason
  • 10 grame scorțișoară pudră
  • 10 grame cuișoare măcinate
  • o rădăcină de ghimbir de aproximativ 2 centimetri, curățată, evident  😀
  • 10 grame de mentă uscată sau proaspătă
  • miere sau sirop de stevia după gust
Mod de preparare: toate cele de mai sus se amestecă în blender. Zeama aromată se bea cu înghițituri mici, pe parcursul unei zile.
Să îmi spuneți dacă v-a ajutat acest remediu pentru răceală!