Rasfat total

Rasfat total

Primul proiect in calitate de blogger alaturi de nume ca Marius Baragan, Alex Abagiu & Sorin Stratulat.

 Surpriza…
Intr-o dupa-amiaza, prietena mea draga, Mihaela Munteanu, m-a sunat sa ma invite la un eveniment marca L’Oreal Paris. A mai facut asta de zeci de ori. M-am bucurat. Pentru ca in cei aproape 8 ani de cand merg la evenimentele acestui brand, fiecare este o experienta senzoriala minunata. As putea, cred, sa fac un exercitiu de memorie si sa imi amintesc TOATE evenimentele L’Oreal, tocmai pentru ca fiecare mi-a lasat ceva in suflet. Dintre miile de lansari, prezentari, petreceri la care am participat in cei 14 ani de jurnalism, eventurile L’Oreal au de fiecare data un concept inedit, fie ca te poarta la o vizionare a unui film in avanpremiera la un salon VIP, la o cafenea trendy sau la un salon de top cu un rasfat complet. “Vinovata” este intotdeauna Mihaela, dar si o echipa intreaga care stie ce inseamna o lansare.
Revenind la telefonul Mihaelei de la sfarsit de noiembrie (da, stiu, a trecut ceva timp!), ce m-a surprins este ca ma invita in calitate de blogger, eu nelansand, inca, acest site. Incredere totala! (Multumesc, draga mea!)
Stiam ca va fi un rasfat complet: cu vopsit, coafat, machiaj si coafura, toate realizate cu cea mai buna echipa de profesionisti condusa de Sorin Stratulat, Alex Abagiu si Catalina Stoica. Iar, la final, un shooting realizat de…Marius Baragan. Ce-mi puteam dori mai mult?
Casting Creme GrossAu fost cateva ore magice, in care m-am simtit minunat. Mai ales ca parul meu avea nevoie de un retus de culoare. Si, desi ma vopsesc de obicei la salon, Bianca Popteanm-am bucurat ca voi folosi Casting Creme Gloss pentru ca este singura vopsea pe care o folosesc acasa, atunci cand nu am timp sa ajung la salon. Stiti ca blondul este o culoare pretentioasa si nu poti sta prea mult cu radacinile nevopsite. Au fost momente in care timpul si programul nu mi-au permis sa ajung la salon si am ajuns in supermarket. Am ales de cateva ori Casting Creme Gloss pentru ca nu are amoniac (deci nu agreseaza parul, poate fi folosita lunar, se reduc alergiile si iritatiile scalpului la vopsire) si rezista peste 20 de spalari. Iar nuanta 801 Blonde Satin este o culoare care ma avantajeaza.Aceeasi nuanta a folosit si Sorin Stratulat, insa el a simtit nevoia unor suvite putin mai deschise, ce au oferit volum, luminozitate si profunzime culorii.
Apoi am fost coafata si, ulterior am “intrat” la machiaj. Am optat pentru un make-up natural cu nuante calde de maro si bronz, cu un touch de blush stralucitor.
Sedinta foto
Bianca Poptean 2Iar, la final, shootingul in toata regula cu faimosul Marius Baragan. Unul dintre cei mai buni fotografi de la noi. Nu cred ca e vreo vedeta importanta care sa nu fi fost in fata obiectivului lui. Am realizat impreuna nenumarate  shootinguri de beauty pentru revista InStyle (ultimul, chiar cu Consuelo Mutu aparut in ultimul numar InStyle, din decembrie 2013). Nu eram nici la prima noastra intalnire cu mine in calitate de subiect fotografiat (tot un proiect marca L’Oreal Paris ne-a adus fata in fata).
Vedeti mai jos care a fost rezultatul a cateva ore de munca (a se citi rasfat pentru mine) a mai multor specialiti desavarsiti. Iar culoarea… minunata!
Nu-i asa?5.Bianca_Poptean