O zi de feminitate

O zi de feminitate

Oana crede ca feminitatea nu e o definitie din dictionar sau o reteta parafata. Mai degraba, e un univers pe care ar trebui sa il descoperim si cream pentru noi insene.

Acum ceva timp – vreo doi ani cred – m-am gandit sa scriu despre feminitate. Ce inseamna sa fii feminina? Se invata lucrul asta sau ne este inscris in ADN? Intrebarile imi veneau natural, ca urmare a intregii mele experiente cu produsele – cosmetice sau de ingrijire – pe care le folosim pentru a ne placea mai mult atunci cand ne privim in oglinda. ne schimba maternitatea? Cat de mult ne transforma aceasta experienta?

Simteam atunci nevoia ca cineva, cumva autorizat, sa imi raspunda tuturor acestor intrebari. Si asa am cunoscut-o pe Oana Stoianovici. O prietena comuna mi-a spus despre lucrurile minunate pe care le face. Asa am aflat ca Oana Stoianovici estecoach transformational. Are peste 11 ani experienta in programe de leadership si vindecare a traumei. A studiat tehnologii transformationale in Statele Unite ale Americii si a condus programe si antrenamente pentru peste 2000 de participanti din lumea intreaga. In ultimii ani s-a concentrat asupra practicilor de vindecare cuantica a traumei, a calatorit si a primit initieri din partea multor maestri spirituali. A dezvoltat workshopuri experientiale care sprijina participantii sa depaseasca anumite conditionari ale trecutului si sa isi implineasca intentiile si aspiratiile. Si, in plus, realizeaza workshopuri de initiere in tainele feminitatii sacre.

Pe blog v-am mai povestit despre ea aici.

Si pentru ca Oana crede ca feminitatea nu e o definitie din dictionar sau o reteta parafata, ci, mai degraba un univers pe care sa il descoperim si sa il cream pentru noi insene, te invita pe 14 martie sa petreceti impreuna o zi dedicata tie. In care sa te descoperi, sa te transformi. Pentru ca feminitatea esti tu.

Gasesti mai multe informatii despre ziua pe care a pregatit-o pentru tine pe www.ozidefeminitate.ro si pe facebook.com/Oanastoianovici.ro. Evenimentul se compune din 5 sesiuni pentru ca tu sa te reconectezi cu tine insati, sa iti (re)descoperi feminitatea si sa o exprimi cu putere si pasiune.

Promisiunea Oanei este ca te vei indragosti de cine vei (re)deveni la finalul zilei!

o zi de feminitate_zpskox6oefj