O dorinta pentru 2014

O dorinta pentru 2014

M-am decis: voi urma sfatul lui Osho. Din 2014 voi face numai ceea ce imi place.
Imi place Osho. Si imi plac tehnicile lui simple si eficiente. Redau mai jos cateva citate din cartea lui, Maturitatea, citate in care propune o tehnica ce te poate face fericit: sa faci doar ce iti place. Eu m-am decis sa o urmez, incepand de maine. Nu. De acum. Chiar din acest moment.

„Vreau sa iti propun o tehnica. Este o tehnica foarte simpla, dar la inceput pare foarte grea. Daca incerci, vei constata ca e simpla; daca nu incerci si doar te gandesti la ea, ti se va parea foarte grea. Tehnica este aceasta: fa doar ce iti place. Daca ceva nu-ti place, nu-l face. Incearca, pentru ca placerea si bucuria vin din centrul tau. Si facand ceea ce iti place, te reconectezi la centrul tau. Daca faci ceva ce nu-ti place, te vei deconecta. Bucuria apare din centrul fiintei tale. Asa ca fa din acest lucru o deviza in viata, tine-te de el cu fanatism…

Centrul este disponibil atunci cand esti cald, cand curgi, te topesti in iubire, bucurie, dans, incantare. E la latitudinea ta sa fii asa. Fa numai acele lucruri pe care iti place cu adevarat sa le faci, care iti produc bucurie. Daca nu-ti face placere, opreste-te. Gaseste altceva care sa iti placa. (…) Sa nu ramai angajat in ceva anume, invata sa plutesti. Lasa-ti energia sa curga, sa se contopeasca cu alte energii care te inconjoara. Curand, iti vei da seama ca nu era o problema de intregire, problema era ca ai uitat sa curgi. Intr-o energie care curge, esti si te simti dintr-o data intreg!””