Noutatile toamnei de la Dior

Noutatile toamnei de la Dior

Dior ne tenteaza cu texturi unice in culori uimitoare

Ce-ar fi toamna fara tentatii noi – culori, texturi, arome? Cum am putea sa ne reluam activitatea dupa vacanta fara un mic rasfat strecurat in posete?

Dior ne invita sa descoperim tentatiile noului sezon. Vedetele noii colectii sunt paletele 5 couleurs in cinci combinatii unice de culori vibrante care ofera ”Declaratia de Moda” a sezonului. In  centrul paletei, nuanta esentiala stabileste tonul. Ea dicteaza look-ul ce va fi abordat. In  jurul  sau, patru nuante accesoriu creeaza stilul pentru un ochi cu mai multe fatete.
dior
Paseste in lumina reflectoarelor purtand cu gratie noul Diorskin Star, vedeta sezonului in materie de fond de ten. Diorskin Star este primul fond de ten care confera iluminarea si aspectul perfect al unui machiaj de studio. Produsul promite un ten modern, radios, iluminat si uniformizat fara pete pigmentare si cu o textura fina. Imbogatit cu un concentrat de pigmenti si cu ingrediente de ingrijire a pielii care confera luminozitate, Diorskin Star combina stralucirea sanatoasa a fondului de ten si eficacitatea ingrijirii pielii intr-o formula unica.
diorskin.
Toamna vine de la Dior cu patru noi nuante fascinante de fard de obraz si alte patru noi nuante de ruj de buze. Alege-o pe cea care te inspira!
DiorskinBlushdiorskin2
Backstage Blender Fluid Foundation Sponge a fost creat de make-up artistii Dior pentru a facilita o imbinare perfecta intre fond de ten si piele. Cu o forma ergonomica, de ou, si dintr-un material dens, acest burete ajuta la aplicarea cu succes a fondului de ten chiar si in cele mai dificile zone, lasand in urma sa un aspect aerat, fin.
dioreponge
Pentru ingrijirea tenului experții Dior au creat o formula ultra-moderna, de inalta performanta realizata pentru optimizarea bio-disponibilitatii extractului de trandafir chinezesc. Proaspata, vioaie si de culoare roz deschis, textura serumului One Essential revigoreaza tenul si ofera vitalitate si stralucire imediat, fara efect de perla. Se aseaza ca un voal de matase, lasand pielea perfect neteda si moale.
diorserum
Preturi recomandate pentru vanzare:
Paleta 5 couleurs – 283 lei.
Fond de ten Diorskin Star – 245 lei
Diorskin Blush – 215 lei
Ruj Dior Vernis – 120 lei
Ruj Dior Baume – 156 lei
Burete Backstage Blender Fluid Foundation – 168 lei
One Essential serum 30 ml – 422 lei
One Essential serum 50 ml – 563 lei
One Essential serum 75 ml – 620 lei