Maria Sharapova este imaginea parfumului AVON Luck

Maria Sharapova este imaginea parfumului AVON Luck

Luck for HER si Luck for HIM sunt noutatile acestei toamne in materie de parfumuri AVON

Maria Sharapova este imaginea noului parfum AVON Luck, intr-unul dintre cele mai puternice parteneriate ale anului. „Cu cat lupti mai mult pentru ceea ce iti doresti, cu atat esti mai norocos, pentru ca tinzi spre obiective din ce in ce mai ambitioase”, declara Maria, tenismena de succes, antreprenor, filantropista si inspiratia pentru noul parfum Luck.

AVON Luck este aroma femeii care crede in fortele proprii, a femeii care crede in sansa ei. Eleganta si plina de incredere, Sharapova intruchipeaza esenta celor doua noi parfumuri Luck, pentru Ea si El. „Sa iti depasesti limitele, sa pui pasiune in tot ceea ce faci, acestea sunt mottourile mele! Insa, ca orice femeie, am si eu micul meu secret care imi da aripi si ma face sa pasesc cu incredere pe terenul de tenis sau pe covorul rosu!  Transforma orice sansa in reusita cu AVON Luck!”, spunea Maria Sharapova.

„Prin AVON Luck am vrut sa capturam charisma fascinanta a acelei persoane care isi creaza propriul noroc in viata”, explica Patricia Perez-Ayala, Chief Marketing Officer AVON. „Ca unul dintre cei mai bine cotati jucatori de tenis din lume, cu o frumusete naturala sofisticata, Maria reflecta intr-un mod ideal acest sentiment al energiei si al posibilitatilor. Este ambasadorul perfect pentru un parfum care vorbeste despre fericire si despre felul in care te simti atunci cand cuceresti lumea”.

Clipul de mai jos prezinta filmarea exclusiva behind the scenes de la sedinta foto cu Maria, ce a avut loc la New York.

Apa de parfum Luck FOR HER, face parte din categoria floral – oriental. Citricele, notele de regina noptii si acordurile de lemn de santal creaza o compozitie fascinanta, care devine secretul atitudinii de invingatoare. Pret: 75 de lei.

Apa de toaleta Luck FOR HIM, din categoria lemnos- aromata. Notele sofisticate de nucsoara, arome condimentate de piper roz si floare de labdanum se impletesc armonios intr-o aroma perfect echilibrata. Pret: 75 de lei.

Cele doua produse sunt disponibile incepand cu data de 2 octombrie.