Kate Moss si Cara Delevingne intr-o campanie incendiara pentru My Burberry

Kate Moss si Cara Delevingne intr-o campanie incendiara pentru My Burberry

O aroma unica inspirata de mirosul unei gradini londoneze dupa ploaie

Burberry anunta lansarea noului parfum pentru femei My Burberry. Creat de insusiChristopher Bailey, Chief Creative si Chief Creative Officer al casei de moda Burberry, denumirea parfumului a fost inspirata de modul afectuos prin care consumatorii isi numesc propriul trench: My Burberry.

My Burberry este personificarea brand-ului in materie de aroma, design si atitudine. Un parfum care isi are sursa de inspiratie in iconicul trench trebuie sa fie exceptional in toate modiurile posibile!, spune Christopher Bailey, iar parfumierul Francis Kurkdjian completeaza: Am creat un parfum floral ce va acompania perfect trench-ul Burberry.

Sursa de inspiratie pentru My Burberry este mirosul unei gradini londoneze dupa ploaie, intruchipand trecutul, prezentul si viitorul brand-ului. Sticluta este legata manual cu o funda realizata din gabardina cu referinta la mostenirea brand-ului, principiile de design si de productie ale clasicului trench englezesc. Alaturi de acest parfum, casa de moda Burberry lanseaza serviciul de inscriptionare a sticlei. Fanii brandului isi vor putea personaliza sticla de parfum cu initialele numelui lor, prin serviciul de monogramare, disponibil pe www.Burberry.com sau in magazinele selectionate, din intreaga lume.

Campania publicitara pentru My Burberry plaseaza in centrul atentiei doua modele superbe: Kate Moss si Cara Delevingne. Acestea au fost surprinse in ipostaze seducatoare de celebrul fotograf Mario Testino, imbratisate si purtand doar un clasic trench Burberry, pe melodia I Put A Spell on You, interpretata de Jeff Back featuring Joss Stone.  Cu ocazia lansarii parfumului My Burberry, make-up artistul Wendy Rode a creat un look dedicat.

Parfumul My Burberry va fi disponibil in flag-ship store-ul Burberry din strada Luterana, nr 2 ce contine o selectie atractiva de accesorii Burberry Prorsum, colectiile London si Brit pentru femei, barbati si copii.