Îngrijirea părului – noua gamă Kérastase (P)

Părul meu nu s-a simțit niciodată atât de sănătos, curat și proaspăt. Dacă de-a lungul timpului am căutat un produs care să nu îngreuneze părul și să-l hrănească, curățându-l totodată, acum am găsit gama de care am nevoie – Aura Botanica de la Kérastase, cu ingrediente naturale, active!

Kérastase își extinde gama de produse pentru a oferi o îngrijire personalizată femeilor pasionate de natural. Noile produse răspund nevoii de a crea o viziune nouă și absolută a îngrijirii părului, naturală și luxoasă.

Kérastase a căutat să folosească numai ingrediente active al căror efect asupra firului de păr a fost demonstrat științific. Uleiul de Cocos, unul dintre cele două uleiuri naturale care pot acționa asupra firului de păr datorită structurii restrânse a acidului lauric, ancorează în interiorul cortexului oferind rezistență și o nutriție de durată. Pentru strălucire durabilă, suplețe și catifelare, acizii grași Omega 6 și 9 din Uleiul de Argan, fac firul de păr rezistent la oxidare și îl lasă luminos și strălucitor.

Curățarea este efectuată de ingrediente active, eficiente care produc spumă, găsite în uleiul de cocos. Produsele nu îngreunează,nu acoperă și nu îngrașă părul, oferindu-i totodată vitalitate și prospețime de durată.