Răsfață-te cu noile parfumuri Hugo Boss pentru EA și pentru EL

Hugo Boss vine cu noutăți chiar în preajma sărbătorilor de iarnă!  😀 Ce altă ocazie mai potrivită să îi dăruiești persoanei iubite un parfum absolut irezistibil, la un preț promoțional pe marionnaud.ro!

Hugo Boss THE SCENT Private Accord For Her este creat de parfumierul Louise Turner și prezintă note de Mandarin dulce și captivanta floare de Osmanthus pentru a îmbogăți farmecul irezistibil.

Participă la concursul de pe pagina mea de Facebook și poți câștiga un parfum Hugo Boss THE SCENT Private Accord For Her 50 ml!

Atractia întunecată a parfumului este dată de Cocoa Absolut, care în combinație cu senzualele boabe de tonka intensifică aroma. O alegere exemplară, parfumul este prezentat într-un flacon de sticlă cu un gradient elegant de chihlimbar.

IMAGINEA CAMPANIEI este BIRGIT KOS, exemplul perfect de forță și senzualitate.
Topmodelul Birgit Kos exemplifică femeia BOSS cu forță și senzualitate, încadrându-și eleganța într-un șarm încântător. Iradiază încredere seducătoare și o intuiție înnăscută care o ajută să joace de la egal la egal cu bărbatul BOSS.

Hugo Boss

Hugo Boss for HIM sărbătorește 20 de ani cu o nouă ediție într-o cutie limitată, dar mentine notele proaspete si senzuale ale originalului. Perfect pentru bărbatul BOSS, care este competitiv și ambițios. Vibrant și proaspăt, Boss Bottled Collector va juca un rol esențial în rutina ta obișnuită.