Cu ce îmi hidratez tenul iarna (P)

Bianca Poptean - Crema hidratanta pentru stralucire zilnica

Tenul meu are de suferit mult mai mult pe parcursul iernii, așa că iarna aceasta am decis să îl răsfăț cu noua cremă hidratantă pentru strălucire zilnică de la Herbalife! Cu siguranță tenul este suplu și satisfăcut, iar frigul nu își mai poate spune cuvântul în fața lui, acum.

Sunt extrem de multe produse pe piață care promit rejuvenarea pielii într-un mod vizibil, dar care nu se țin întotdeauna de cuvânt. Pot spune, după mai multe încercări, faptul că acest produs este cu adevărat un companion de încredere! Factorii de mediu – temperaturile scăzute, vântul rece, trecerea de la cald la frig, camerele puţin aerisite şi încălzite artificial – pot afecta pielea lăsând semne vizibile. De exemplu, pielea din jurul ochilor este mult mai subţire şi delicată pentru că are mai puţine glande sebacee, fiind predispusă la deshidratare. Dacă nu este atent îngrijită, primele semne nu vor întârzia să apară: cearcăne, riduri, umflături inestetice.

Herbalife SKIN este concepută pentru toate tipurile de ten și promite să:

  • Diminueze ridurile fine în doar 7 zile
  • Ofere suplețe pielii
  • Dubleze nivelul de hidratare al pielii până la 8 ore

Mai mult, produsul este conceput special și pentru tenul sensibil, fiind lipsită de parabeni și testată dermatologic! Formula sa este îmbogățită cu vitamina B3, Vitaminele C şi E cu proprietăți antioxidante, Aloe Vera, ulei de floarea soarelui, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella), ulei de nuci de Macadamia, ulei de semințe de susan.

Herbalife SKIN poate fi achiziționată la prețul de 169 RON pentru o cantitate de 30 ml, aici.