Gala Digital Divas 2014

Gala Digital Divas 2014

Da, da, am castigat un premiu! Toata experienta de pe 3 iunie m-a proiectat inapoi in timp, undeva prin scoala generala, cand urcam pe scena cu premiul – cele cateva carti legate cu tricolor – si o coronita de care eram mandra tare!

Asa m-am simtit si la Gala Digital Divas! Ca o scolarita emotionata care strange cu putere la piept o diploma plastifiata! Nu are rost sa va descriu zecile de ganduri de dinaintea Galei. Si nici experienta atunci cand mi-am auzit numele. Noroc ca eram cu Teo, baiatul meu cel mare, care nu intelegea de ce nu ma ridic de pe canapea. Au fost cateva clipe in care ma blocasem, apoi, dandu-mi seama ca lumea ma asteapta am inceput sa alerg, ma rog sa topai, ca eram pe ditamai tocurile. Si ma gandeam ce sa zic, sa am grija la treapta, sa nu ma balbai, sa multumesc, cui sa multumesc, n-am timp de asta… Uite asa s-au dilatat cele cateva secunde pana pe scena. Iar acolo, pe scena, mi-am dat seama ca un alt vis mi s-a implinit.

Anul trecut – in calitate de membru al juriului pentru Best Beauty Blogger – am inmanat si premiile. Si atunci mi-a venit ideea sa am si eu un blog. Si de ce nu, anul asta sa urc in calitate de premiata. Deci, voila! Nu trebuie decat sa iti doresti, sa crezi in visul tau si sa faci tot ce poti pentru a-l pune in practica.

As avea o lista lunga de oameni dragi care au crezut in mine, m-au sprijinit si m-au motivat adesea, insa fara Costin, colegul meu care a facut designul si partea tehnica a acestui blog, nu as fi avut unde sa scriu ceea ce cititi voi. Asa ca, MULTUMESC COSTIN!

Don’t forget to believe in miracles!