FOREO UFO – tratament facial cu rezultate în 90 de secunde!

FOREO

Fetelor, am descoperit unul dintre secretele pielii hidratate – se numește FOREO și a fost dragoste la prima… utilizare! Tocmai m-am întors dintr-o mică escapadă la mare și pot spune că și-a făcut treaba excelent. Atunci când mă expun la soare, pielea mea devine deshidratată, chiar dacă folosesc creme cu SPF sau mă ascund sub pălării sau umbrele.

Pentru că sunt entuziasmată de rezultatele acestui device drăgălaș, v-am pregătit mai jos un ghid de folosire a acestui dispozitiv smart și am enumerat câteva dintre beneficiile acestui tratament facial de ultimă generație, pe care le-am simțit pe propria piele!

Ce este FOREO UFO – ghid de utilizare

FOREO UFO este un device de care am devenit dependentă, odată ce i-am descoperit beneficiile. Fiind o adeptă a măștilor de față, am fost foarte bucuroasă când am primit pentru testare de la Douglas un tratament facial hi-tech care să salveze timpul pe care îl pierdeam de obicei cu acest ritual de beauty. În plus, FOREO UFO m-a scăpat de grija mizeriei lăsate de măștile de față pe chiuveta din baie. Cu alte cuvinte, no more messy, hello time for me!

Dar hai să vă spun ce este aparatul FOREO și cum se folosește!

FOREO UFO este cea mai inteligentă mască de față, care acționează în doar 90 de secunde, față de cel puțin 20 de minute. Cam de atât timp are nevoie o mască obișnuită să își facă efectul!

Citește și 10 trucuri pentru un machiaj rezistent vara!

Acest dispozitiv care seamănă cu o farfurie zburătoare (nu degeaba a fost botezat UFO!) transformă ritualul de beauty într-un adevărat răsfăț pentru piele. Eu am primit varianta pe roz – Pearl Pink –, dar FOREO UFO este disponibil și în varianta Mint sau Fuchsia. Este un device compact, perfect adaptabil gentuței de cosmetice de voiaj, așa că îl poți avea la îndemână oricând, oriunde.

Sursa foto: Pinterest.com

Mod de utilizare FOREO UFO

Cu siguranță ai încercat măcar o dată să folosești măști cosmetice de hârtie și știi cât de incomod este procedeul. Trebuie să stai nemișcată 20 de minute, cât timp acționează masca, plus că ingredientele nu sunt tocmai „statornice” pe fața ta – se scurg pe gât, fac mizerie, numai în piele nu vor să intre. Ca să nu mai adaug că cele 20 de minute nu sunt tocmai la îndemâna oricui, mai ales în cazul unei mămici care trebuie să stea cu ochii pe copii, să gătească și cine știe ce alte activități mai are de făcut prin casă.

Ei bine, în cazul FOREO UFO, aceste neplăceri ies din discuție. Aparatul funcționează cu măști cosmetice de hârtie, secretul frumuseței coreencelor, dar au cu totul alt mod de utilizare. Aceste măști se achiziționează separat și sunt disponibile în varianta de zi – Make My Day –  și de noapte – Call It a Night.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  • Fixează masca de hârtie (de zi sau de noapte), care are formă rotundă ce se potrivește perfect în device.
  • Apeși pe butonul de pornire pentru a activa tratamentul.
  • Glisează dispozitivul pe toată fața. Schimbarea fazelor tratamentului (culorile LED-ului se schimbă din roșu în verde și apoi albastru – vezi mai jos ce acțiune are fiecare etapă a tratamentului facial) este indicată prin două pulsații rapide.

  • Când device-ul vibrează rapid de trei ori, înseamnă că ai ajuns la finalul celor 90 de secunde de tratament.
  • Scoate masca de hârtie și clătește dispozitivul cu apă.

Vezi mai jos un tutorial video cu modul de utilizare a FOREO UFO!

FOREO UFO – mască antirid și antiimperfecțiuni cu efect în 90 de secunde

Piele strălucitoare, hidratată în profunzime, pori vizibil micșorați, catifelare, nuanță uniformizată a tenului – acestea sunt principalele calități ale FOREO UFO care m-au convins să vă scriu despre această mască inteligentă. Pentru că, nu-i așa, sharing is caring! Fetele de gașcă își împărtășesc secretele de beauty. 😉

Sursa foto: Pinterest.com

Dar ce ingrediente din măștile FOREO ajută acest device la obținerea pielii sănătoase la care am visat dintotdeuna? Ei bine, povestea e lungă, dar vă asigur că merită citită!

Vă spuneam mai sus că sunt două variante de măști – de zi și de noapte. Acestea sunt realizate din microfibre moi și sunt infuzate cu ingrediente pure, care au acțiune antioxidantă, antiinflamatorie, detoxifiantă, hidratantă și revitalizantă.

Make My Day, varianta de zi, are în compoziție acid hialuronic și alge roșii, substanțe care contribuie la hidratarea în profunzime a pielii. În plus, asigură luminozitate și șterg de pe față orice urmă de roșeață, riduri sau pete.

Call It a Night, în schimb, are în compoziție ginseng și ulei de măsline, ingrediente care regenerează pielea, îi redau tonusul și o revitalizează.

Măștile de hârtie FOREO nu conțin parabeni, silicon, uleiuri minerale, disodium EDTA și phenoxyethanol, un mare plus!

Cum acționează FOREO UFO

Acum, că știi ce este și ce beneficii are dispozitivul FOREO UFO, e timpul să afli și cum acționează. Și merită să citești mai departe, pentru că este într-adevăr o inovație în domeniu, care a revoluționat conceptul de #Insta-beauty!

Măștile FOREO UFO sunt activate termic prin intermediul device-ului inteligent, care combină 6 tehnologii diferite pentru rezultate excelente: Hyper-infusion, Thermo-therapy, Cryo-therapy și LED Light Therapy (3 etape – roșu, verde, albastru).

Sursa foto: Pinterest.com

Toate acestea combină căldura, crioterapia și pulsațiile T-Sonic pentru a infuza ingredientele-minune din mască în straturile profunde ale dermului, asigurând în același timp un masaj facial relaxant. În plus, stimulează circulația sângelui și au efect detoxifiant, oferă o senzație de răcorire la nivelul pielii, ameliorează roșeața și aspectul „pufos” al feței, reduc vizibil mărimea porilor, tonifiază și revitalizează pielea, ștergând și orice urmă de riduri, coșuri sau pete pigmentare.

Tratamentele faciale profesionale pot fi acum făcute în confortul propriului cămin cu FOREO UFO! Rezultatele sunt garantate și, cel mai important, rapide! Deci scuza „nu am timp pentru a avea grijă de mine” nu ține, fetelor!

Produsul se găsește în magazinele Douglas, online și pe www.foreo.com.