Dolce Garden, un nou parfum potrivit pentru vară

Dolce Garden Eau de Parfum este asemenea unei flori ce înflorește într-o grădină unde plăcerile simple și spontaneitatea au stabilit ritmul pentru un dans plin de bucurie în timpul unei după-amieze leneșe și mohorâte.

Dolce Garden
Dolce Garden

 

DOLCE GARDEN, O NOUĂ APĂ DE PARFUM. O aură plină de bucurie, amestecând esențe de citrice. O nouă floare: floarea delicată de frangipani. Cu Dolce Garden – gourmand floral fructat – parfumierul Violaine Collas surprinde fiecare nuanță. În notele de top, sărutate de soare, mandarinul suculent, neroli strălucitori și magnolia își exprimă strălucirea.

Esența de nucă de cocos, un extract natural unic al pulpei fructelor, accentuează prospețimea. Un acord de lapte de migdale mătăsos evocă dulceața Siciliei. Îmbogățit cu vanilie și lemn de santal, el extinde senzualitatea deosebită a notei de frangipani. Un echilibru excelent de prospețime și dulceață, miresmele unei grădini înflorite.

AMBALAJUL

Pentru a exprima feminitatea jucăușă a lui Dolce Garden, designul unic al sticlei, parfumul și capacul cu flori, toate sunt de un roz pastelat, portretizând înflorirea. Petalele răsucite de pe  pachetul exterior prezintă un finisaj delicat. O panglică subțire de grosgrain, prezentată într-un arc elegant, este semnătura liniei Dolce. În contrast, logo-ul de culoarea verde „Garden” subliniază fațetele proaspete, naturale ale noului parfum.

O poveste nouă, dar nu numai, Dolce Garden ne duce și pe noi  într-o nouă călătorie olfactivă.

FETELE DOLCE

Împreună cu Chiara Scelsi, Giulia Maenza și He Cong se alătură familiei pentru a reintegra aromele Dolce și Dolce Rosa Excelsa. Fiecare dintre modele personifică fata Dolce: modul liber de gândire, pofta de distracție și experiențe noi, cu un atașament profund față de familie și tradiții.