Detox de 3 zile cu Juice It

Detox de 3 zile cu Juice It
Ma captiveaza trendul alimentatiei sanatoase, detoxului si a curelor care te ajuta sa scapi de toxine si, implicit, sa te simti mai bine.
Am învatat pe pielea mea ca organismul are nevoie de o curatare periodica, asa cum faci si într-un apartament.
Si m-am gandit ca acum este momentul potrivit sa încerc programul New You, de la JuiceIt, care, pe langa sucuri, ofera si experienta terapiei Angel of Water.
Pentru ca nu sunt straina de astfel de experiente de detox, am ales programul New You (www.juiceit.ro) si m-am încumetat direct la 3 zile în care am baut  exclusiv doar sucuri si am facut 3 colonohidroterapii la Synergy Day SPA (www.synergyspa.ro).
Nu m-a speriat acest lucru stiind ca fiind presate la rece, combinatiile delicioase de fructe si legume vor fi o infuzie de vitamine, minerale si enzime care vor fi de ajutor ficatului si sistemului meu digestiv. Ce vor fi la propriu curatate de toxine cu ajutorul terapiei Angel of Water. Desi nu mi-a fost usor sa am doar hrana lichida trei zile, sunt mandra ca i-am oferit corpului meu o astfel de experienta.
Cum a fost
În prima zi, la 10 dimineata am deschis cu nesat Detox 1, prima sticla din cele sase livrate prompt cu o seara înainte. Nu înainte de a-i citi compozitia:  lamaie, ghimbir, goji, piper cayenne, sirop de agave si apa filtrata. A doua sticla, ce continea spanac, mar, telina apio, castravete, patrunjel, ghimbir, lamaie si kale, am baut-o doua ore mai tarziu.
Pentru ca prima programare la Angel of Water era la ora 14, chiar înainte de a începe discutia cu Adelina Fartade, medic la Synergy Day SPA, am baut si cea de-a treia sticla de jumatate de litru cu suc de grepfrut, ananas si menta. Înainte de procedura propriu-zisa, am completat un formular în care am raspuns catorva întrebari legate de digestia mea si starea de sanatate.
Mi s-au comunicat contraindicatiile si mi s-a explicat ca terapia Angel of Water este o metoda blanda, ce implica infuzia de apa purificata si dezinfectata în colon prin rect, la o temperatura si presiune optima ce sunt permanent monitorizate. Am aflat ca instrumentele ce intra în contact cu pacientul sunt de unica folosinta, eliminand orice posibilitate de contaminare.
Procedura este complet nedureroasa, iar dupa ce colonul mi-a fost “spalat” cu 32 de litri de apa purificata, m-am simtit mult mai usoara. La final medical mi-a oferit probiotice si vitamine. Iar minunatiile din sticlele de Detox 4 (spanac, ananas, telina apio, castravete, ghimbir, menta, kale),  Detox 5 (sfecla rosie, morcov, mar, catina) si Detox 6 ( alune caju, sirop de agave, curmale, pudra de vanilie, scortisoara, banana)  mi-au oferit energie si buna dispozitie pana seara.
Concluzie
În toate cele 3 zile am facut terapia Angel of Water si am baut exclusiv sucuri. Recunosc ca a doua zi am fost cam molesita, însa a treia zi m-am trezit cu o energie fantastica. Îmi dau seama acum, la final, ca New You nu este un program detox usor de tinut – ai nevoie de multa vointa si o agenda mai lejera, însa este un dar pe care corpul tau îl va aprecia din plin!
Articol aparut in numarul de mai al revistei Ce se intampla doctore.
foto www.informatiadeseverin.ro