Despre vanitate, legende si sport, cu Simon Clark

Despre vanitate, legende si sport, cu Simon Clark

Simon Clark este imaginea noului parfumului Montblanc Legend

Pentru a-l intruchipa pe barbatul care poarta Legend, parfumierii Montblanc l-au ales pe Simon Clark, un model britanic, el insusi legendar in fashion-ul masculin. Pozele sunt facute de un fotograf, si el celebru, Peter Lindbergh. Mai jos un interviu scurt cu Simon Clark, imaginea parfumului Legend!

montblanc

Cum te simti ca imagine a acestui parfum care este, de acum, unul clasic?
Daca trec pe langa un panou publicitar, precum cel din sensul giratoriu Shepherd’s Bush spun „uau, ce poza frumoasa!”. Abia peste un moment imi dau seama ca sunt eu. Pot fi acuzat de vanitate, insa aceasta imagine surprinde o autenticitate care apare foarte rar in fotografii.

Ce evoca pentru tine acest nou parfum?
Ploaie peste granit.

Cine sunt pentru tine legende?
Anne Tyler, Gil Scott Heron, Martin Parr, Steve Peat, Kurt Diemberger, Tom Crean, Nicole Cooke, Sebastion Coe, Pierre Tardivel, Gene Hackman, Antonio Cairoli.

Ce fel de parfumuri iti plac?

Cand cobori din tren in Chamonix simti un miros unic. E vorba de combinarea a doua lumi, cea africana si cea europeana. Cred ca este mirosul pietrei noi care se formeaza.

Povesteste-ne despre o zi din viata ta.
“Ceea ce te poarta spre cer este viata ta care goneste pe aripile abrupte ale sufletului”. Data viitoare cant te afli in varful unui deal, fa-ti curaj si coboara alergand. Obsesia mea de toate zilele este legata de infruntarea gravitatiei si pleaca de la aceste principii.

Ai vreun sfat  privind imbunatatirea stilului de viata de zi cu zi?
Cel mai important si singurul lucru care-ti va imbogati viata de zi cu zi este filosofia. In ea stau raspunsurile multor intrebari.

Ai putea sa ne spui mai multe despre colaborarea cu Montblanc?
Nu pierzi niciodata un instrument de scris Montblanc, acesta ramane alaturi de tine totdeauna. Cand cumperi un produs Montblanc devine parte din viata ta. Loialitatea este rasplatita de maiestria cu care este realizat produsul. Implicarea mea in promovarea unui produs Montblanc este un privilegiu enorm.

Ceva planuri?
In viitor imi doresc sa-mi educ cele doua fiice sa inteleaga natura si miscarea in aer liber. Partea cu scoala i-o las sotiei.

Cateva sfaturi de ingrijire? Produse favorite? Rutina de ingrijire?
Lasa-ti parul sa creasca. Chiar daca chelesti, nu-l taia. Lasa-l sa creasca lung si moale. Tunsorile dure, aspre, te imbatranesc. Exercitiile fizice sunt sunt sustenabile numai daca implica si partea de joaca. Inlocuieste aparatul pentru vaslit de la sala cu un caiac. Pentru ca avem mai multe rauri decat sali de sport.