Despre succes cu doua femei fabuloase

Despre succes cu doua femei fabuloase

Diana Enciu si Alina Tanasa ne dezvaluie micile lor secrete

Le-am cunoscut acum un an si jumatate la un proiect comun. Le stiam de pe la evenimente, partyuri, dar nu le cunoscusem personal, pana atunci. M-au cucerit cu felul lor firesc de a fi, cu umorul si sinceritatea debordante. M-am bucurat ca un copil cand Alina mi-a oferit cei mai frumosi pantofiori pe care ii vazusem pana atunci. Ne-am imprietenit instant si ne-am fost alaturi in unele moment importante.

Acum cat timp v-a venit ideea de a face un blog de fashion?
In urma cu 5 ani de zile ne-am deschis o agentie de PR, Fabulous PR&Events.www.fabulousmuses.net a aparut in ideea de a ne promova clientii si evenimentele si cumva ceea ce e astazi a venit de la sine din dorinta noastra de a ne exprima prin vizual si de a dezvolta proiecte cat mai creative.

Cat v-a luat pina l-ati pus in practica?
Blogul nostru e la fel de viu ca noi si evolueaza in fiecare zi. S-a schimbat mult in ultimii trei ani pentru ca noi ne-am schimbat. Nu e greu sa pui un blog in practica dar e greu sa ai o voce si sa vii cu ceva nou si original. Timp investesti in fiecare zi si desi pare o joaca it s a full time job pentru noi.

Care au fost obstacolele cele mai grele?
Nu stiu daca am avut obstacole. Cred ca singuri ne cream obstacole daca nu credem in noi si ne lasam prost influentati. Drumul nostru a fost si este coerent si in sus. Pasii mici si siguri stau la baza www.fabulousmuses.net. Suntem dedicate si nu facem nimic doar pentru a demonstra lumii cat si ce suntem. O facem in primul rand pentru noi, din pasiune si din dorinta de a ne autodepasi de fiecare data.

Ce v-a motivat atunci, cand , poate, ati vrut sa renuntati?
Nu cred ca am vrut niciodata sa renuntam la www.fabulousmuses.net. Si ne motiveaza in fiecare zi feedback ul de la oameni pe care ii admiram la randul nostru, proiectele pe care le avem si dorinta de a face mai bine si mai frumos.

Care credeti ca este, in general, cheia succesului? Si care credeti ca este cheia succesului vostru?
Pasiunea, daruirea, perseverenta, toleranta si prietenia noastra.Si multa creativitate! Si lipsa tuturor feelingurilor cu incarcatura negativa.

Credeti ca succesul se poate obtine, usor, peste noapte? sau este, mai degraba, cladit zi de zi, picatura cu picatura?
Este si si. Depinde de ce fel de succes vorbim. Adevaratul succes se obtine in timp… Trebuie sa comfirmi de multe ori ca sa poti comsidera ca ai succes. Si nici macar nu ne putem autoevalua pentru ca din interior e un pic mai greu sa te evaluezi. Succesul are multe forme. Construit pe cont propriu, sub aripa protectoare a cuiva, construit datorita unui sprijin financiar considerabil si lista continua.

Ati avut vreun model (un om care a reusit) in minte?
Sunt multi oameni care ne plac si pe care ii apreciem la randul nostru. Nu prea se poate fara modele. Important e sa nu vrei ce are celalalt ci sa te inspire si sa te ambitioneze sa fii mai bun si sa lucrezi la evolutia ta nu la strategii de a elimina competitorii. E important cum alegi sa iti canalizezi energiile.

Care este profilul psihologic al omului care are succes?
Asta nu stim sa iti spunem:)) adica nu prea suntem buni psihologi. Dar cred ca un om de succes se uita tot inainte si in sus si nu in lateral si in spate. Do it for yourself and not for the others!

Ce v-a facut sa mergeti mai departe cand ati auzit, pe la colturi, cuvinte neadevarate?
Ar fi fost culmea sa ne opreasca cuvinte auzite la colturi. Dimpotriva, ne-au incurajat sa mergem mai departe. Cand incepe sa se vorbeasca de rau e clar ca esti pe drumul cel bun. si uneori e bine sa le auzi. Stii ce si pe cine sa elimini din ecuatie:)) tot raul spre bine!

Primul lucru la care va ganditi, cand va treziti dimineata?
Oare ce avem pe mail?!! Hmmm !! Si instagram refresh! si oare mai am doze de cafea?!:))

Sunteti genul ordonate, cu agenda in mana, sau, mai degraba, purtate de val?
Purtate de val nu prea mai merge pentru ca avem un program incarcat si fara agenda ii cam pierdem sirul. Incercam sa fim ordonate si organizate. Trebuie!

Cum va priviti cititoarele?
Ca pe niste prietene!

Va asteptati la un asa succes?
Nu ne asteptam la nimic. Am facut totul din pasiune, fara sa ne presetam un tel extraordinar. Nu pt succes, faima sau bani. Am fost fericite ca putem sa avem the dream job si sa fim ca in vacanta in viata de zi cu zi. Din pacate acum nu mai e asa simplu si e obositor si cateodata greu ca la orice job dar pasiunea a ramas si nu credem ca va muri vreodata! Multumim in fiecare zi pentru viata noastra. Pana la urma am pornit tot de la zero pe cont propriu si pentru noi asta e o mare mandrie.

Ati fost niste deschizatoare de drumuri. Cine v-a inspirat, totusi?
Parintii, noi insine una pe alta… Ce am vazut in Paris si oamenii pe care i-am cunoscut in deplasarile noastre. Interviurile si romanii de succes. Suntem doua firi creative si foarte deschise la tot ce inseamna evolutie.

Ce femei cu personalitati puternice admirati?
Alina: Andreea Esca, Diane Vreeland
Diana: Mama mea