Dana Rogoz, Adela Popescu si Alina Chivulescu au amenajat vitrina de la Sala Dalles

Dana Rogoz, Adela Popescu si Alina Chivulescu au amenajat vitrina de la Sala Dalles

Trei suflete creative au umplut o vitrina de pe cel mai important bulevard bucurestean

Dana Rogoz, Adela Popescu si Alina Chivulescu au conceput si amenajat una dintre vitrinele Salii Dalles care va gazdui in perioada 28 noiembrie – 23 decembrie cea de-a douazecea editie a Targului Cadourilor de Craciun.
La Targul de Craciun vor fi prezenti peste 70 de expozanti din toata tara. Dana Rogoz se va afla la Sala Dalles cu pop-up store-ul MOON, iar Adela Popescu isi va expune colectia PNK Forward, inspirata din stilul ei vestimentar, colectie ce poate fi comandata pe blogul ei, www.adelapopescu.eu. Cele doua vedete au primit provocarea de a concepe una dintre vitrinele Salii Dalles, aflata pe cel mai important bulevard bucurestean. Dana Rogoz si Adela Popescu i-au cerut ajutorul in realizarea vitrinei si prietenei lor, actrita Alina Chivulescu, pasionata de bricolaj si amenajari interioare.
Conceptul vitrinei l-a avut Dana Rogoz, iar la executarea lucrarii au participat toate trei. Ne-am gandit ca vitrina sa adune muuulte, muuulte cadouri, sa suprapunem cutii de cadouri, sa le aranjam geometric, iar tema de culori sa fie argintiu, rosu si negru. Fiecare cutie va avea cate o eticheta cu numele cuiva din familia noastra sau din cercul nostru de prieteni foarte apropiati. Astfel ca cei care vor veni sa o vada, vor gasi cadouri pentru Vlad Luca, Alina, Adela, Laura, dar si pentru Yorick sau Ciu, cainii nostri. Produsele MOON si 8pt sunt asezate in cateva cutii de cadouri, povesteste Dana Rogoz.
Dana, Adela si Alina au lucrat cateva zile la realizarea vitrinei: “Am taiat, decupat, aranjat, rearanjat, suprapus si vopsit cu spray-uri chrom cutiile expuse. Am vopsit de mai multe ori fiecare cutie, ca sa se fixeze culorile”, adauga Dana Rogoz.

 photo DanaAlinasiAdela3_zpsa27e3a0b.jpg

 photo DanasiAlina2_zps2f0e88d1.jpg

 photo DanasiAlina5_zps091b3d66.jpg