Cum ne demachiem corect și rapid? – apa micelară La Roche Posay (p)

De câte ori nu am vorbit despre demachierea corectă a tenului?
De câte ori nu ți-ai propus să fii foarte atentă la asta? Perna ta știe însa tot adevărul.

Dacă totuși au mai fost zile în care ai calcat… puțin stramb și nu ai avut răbdare să cureți tenul ca la carte, venim în ajutorul tău cu o soluție.
Pentru că dacă nici acum nu vei fi convinsă, la cât de ușor va fi sa te demachiezi, atunci ne predăm!

Ai in fața ta 3 variante de ultra ape micelare La Roche-Posay. Sub conceptul umbrela ULTRA, la Roche Posay lansează câte o apă micelară pentru fiecare nevoie și tip de ten: gras, sensibil sau reactiv ( hipersensibil, intolerant, cu roșeata, etc).

Gama apelor micelare ULTRA este inspirată din tehnologia demachiantelor bifazice ce combină apa și uleiul pentru a curăța chiar și machiajul rezistent la apă, introducând astfel o nouă tehnologie: APA GLYCO MICELARĂ ce asociază puterea micelelor cu glicerina pentru a atinge o eficacitate de curățare foarte ridicată de la primul disc demachiant.

 

Denumire produs Descriere produs Recomandare Utilizare
APA MICELARA ULTRA LA ROCHE-POSAY pentru pielea reactiva, hipersensibila, 200 ml Indeparteaza perfect machiajul si impuritatile.
Lasa pielea curata fara a o usca.
Anti-disconfort. Anti-roseata. Impotriva senzatiei de piele care tine. Pielea isi recastiga confortul. Putere de hidratare. Fara parfum.
INOVATIE IN DEMACHIERE: Eficacitate ridicata datorita asocierii dintre puterea micelelor si efectul hidratant al glicerinei.
5% glicerina pentru o textura confortabila
Demachiere perfecta a fetei, ochilor si buzelor, respectand echilibrul fiziologic al pielii reactive, intolerante, hipersensibile. Se aplica pe fata, buze si in zona ochilor folosind un disc demachiant. Nu necesita clatire. Doar pentru uz extern.
APA MICELARA ULTRA LA ROCHE-POSAY pentru pielea sensibila, 200 ml Indeparteaza perfect machiajul si impuritatile.
Lasa pielea curata fara a o usca.
Ofera o senzatie de prospetime.

Curata cu blandete

Calmeaza.

Testata sub control dermatologic, hipoalergenica.Contine 1% glicerina.

Demachiere si curatare perfecta pentru fata, ochi si buze, respectand echilibrul fiziologic al pielii sensibile. Se aplica pe fata, buze si in zona ochilor folosind un disc demachiant. Nu necesita clatire. Doar pentru uz extern.
EFFACLAR APA MICELARA ULTRA pentru pielea grasa, 200 ml Indeparteaza perfect machiajul si impuritatile.
Lasa pielea curata si mai putin lucioasa,  fara a o usca.
Putere de purificare.

Testata sub control dermatologic, hipoalergenica. Contine 1% glicerina.

Demachiere si curatare perfecta pentru fata si ochi, respectand echilibrul fiziologic al pielii sensibile. Se aplica si pe fata si in zona ochilor folosind un disc demachiant. Nu necesita clatire. Doar pentru uz extern.

 

Pret reco 43 lei si imagini produse aici .