Concurs Videt – câștigă lentile de contact pentru o lună

Câștigă lentile de contact pentru o lună

Port ochelari de la 12 ani şi, da, am fost ţinta glumelor colegilor.“Aragaz cu patru ochi” sau “intelectuala clasei” erau apelative cu care m-am obişnuit. Nu m-am obişnuit, însă, cu condusul noaptea sau în acea perioadă în care se îngână ziua cu noaptea, nu m-am obişnuit cu ploaia pe ochelari sau cu aburitul lor ori de câte ori intri, iarna, cel puţin, într-un magazin. Nu m-am obişnuit cu faptul că, deşi nu am dioptrie mare, atunci când îmi scot ochelarii, seara, văd ca în ceaţă şi încerc cu greu să disting conturul obiectelor.

Am multe epsioade în facultate, când, după cursuri, pentru că nu îi suportam, îmi scoteam ochelarii şi nu mai recunoşteam lumea pe stradă. Nu de puţine ori mi s-a spus că sunt încrezută şi că nu bag lumea în seamă. Se mai întâmplă şi acum… deşi dacă mă vedeţi fără ochelari înseamnă că port lentile.

De ceva vreme mă împac destul de bine cu lentilele de contact TopVue Air și cred că voi continua să le port o bună perioadă de timp. Sunt ușor de aplicat pe ochi și mențin hidratarea pe tot parcursul zilei, astfel că senzația de disconfort și uscăciune a ochilor este evitată.

Dacă vreți să încercați și voi lentilele TopVue Air, acum aveți ocazia. Puteți câștiga unul dintre cele trei premii constând în lentile pentru o lună (o pereche) împreună cu o soluție de întreținere Gelone 100 ml. Puteti vedea toată gama de lentile TopVue aici.

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos.

Detaliere condiții de participare din formular:
1. like paginii de Facebook biancapoptean.ro
2. like paginii de Facebook Videt
3. share public concursului. Poți face acest lucru zilnic, o dată pe zi. Fiecare share înseamnă o șansă în plus la concurs.

a Rafflecopter giveaway

Câștigătoarele sunt:
Lavinia Șuta
Madalina Popa
Pampu Ana Maria

Felicitări! Aștept datele voastre prin mesaj privat pe pagina de Facebook.