CONCURS: Câștigă un voucher Jolidon în valoare de 200 de lei

Bianca Poptean - Jolidon

Știu și port brandul Jolidon de aproape 20 de ani și sunt mândră că a devenit atât de cunoscut în Europa și în lume. Multe dintre piesele mele de lenjerie sunt achiziționate de din magazinele Jolidon. Am apreciat mereu confortul pe care lenjeria mi-l oferă, dar și durabilitatea pieselor. Și pentru că sunt convinsă că meritați ( ați mâncat sănătos, ați făcut sport), iată ce puteți câștiga!

Cadoul meu de Craciun pentru voi, în colaborare cu Jolidon, este un voucher în valoare de 200 de lei, voucher care poate fi utilizat la cumpărături din magazinul online shop.jolidon.ro.

Înainte de a vă oferi condițiile de inscriere la concurs trebuie neapărat să vă spun că în această perioadă Jolidon oferă o reducere de 50 de lei la comenzile de minim 350 de lei.

Așadar, în perioada 19-27 decembrie decembrie vă puteți înscrie pentru a câștiga voucherul Jolidon în valoare de 200 de lei completând formularul de mai jos. În formular vi se cere să dați like paginii biancapoptean.ro și paginii Jolidon. Opțional, puteți share-ui public concursul pe profilul vostru de Facebook. Nu este obligatoriu, însă puteți face acest lucru o dată pe zi, pe toată perioada concursului, fiecare share însemnând o șansă în plus la extragere!

Câștigătoarea este Catalina Mocanu (Facebook: Catalina Elena Mocanu). Felicitări!

a Rafflecopter giveaway