Concurs Herbalife. Pentru sănătatea inimii tale

Bianca Poptean - Herbalife Beta Heart

De ce e important nivelul colesterolului?

Știți deja că nivelul ridicat de colesterol poate fi periculos pentru sănătate. Această substanță grasă naturală este produsă în organism de ficat și se mai poate găsi și în alimente de origine animală (carnea, produsele lactate și ouăle). Acesta are un rol vital în formarea celulelor și producerea vitaminei D, a hormonilor și a bilei pentru digestie. Însă, nivelul ridicat de colesterol poate crește riscul de atac de cord, de atac cerebral și poate genera ateroscleroza și alte boli cardiovasculare, de aceea este important să îl menții sub control la un nivel considerat sănătos.

Cum poți normaliza nivelul colesterolului?

Unul dintre cele mai recente progrese înregistrate în domeniul științelor nutriţiei – peste 55 de studii care demonstrează că beta-glucanul din ovăz reduce nivelul colesterolului din sânge – este acum la îndemâna oricui. Cercetătorii de la Herbalife au introdus ingredientul cheie OatWellTM, beta-glucan de ovăz, într-un produs care, consumat regulat, reduce sau păstrează nivelul colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene., iar beta-glucanii contribuie la menținerea colesterolului în limite normale. Efectele benefice sunt obţinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucani din ovăz. Boala coronariană are multipli factori de risc, iar modificarea unuia dintre acești factori de risc poate avea sau nu un efect beneficCu un conținut bogat în fibre și o adevărată sursă de proteine, o măsură de Beta heart® furnizează și 1.5g de beta-glucani din ovăz, fibre solubile ce se găsesc în tărâțele de ovăz și care ajută la reducerea sau menținerea nivelului de colesterol. Prepară Beta heart® cu apă sau suc de fructe, sau adaugă-l în shake-ul tău preferat.

Poți câștiga 2 cutii de Beta heart și 2 cutii termorezistente completand formularul de mai jos.

Detaliere condiții de participare din formular:
1. like paginii de Facebook biancapoptean.ro
2. răspunde la întrebarea: tu ce faci pentru sănătatea inimii tale?
3. share public concursului. Poți face acest lucru zilnic, o dată pe zi. Fiecare share înseamnă o șansă în plus la concurs.

Câștigătorii sunt:
Elena Racovita
Adi Segal

Felicitări! Aștept datele voastre prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

a Rafflecopter giveaway