Concurs Happy – Marionnaud

UPDATE: Câștigătoarea concursului Happy – Marionnaud este Magdalena Aldea. Felicitări!

V-am scris aici despre ritualul meu de vară cu produsele parfumate de la Marionnaud: gelul de duș, scrub-ul de corp și loțiune hidratantă, toate din gama Happy, o gamă cu arome delicioase de lime, fructul pasiunii, mentă și altele de-ți lasă gura apă.

Acum vă invit la concurs!

Trimiteți-mi un comment la postarea de pe FB a concursului Happy – Marionnaud în care să îmi spuneți care este ritualul vostru de îngrijire vara. Aștept răspunsurile până pe 6 august 2018 și dați like paginii de FB biancapoptean.ro.

Câștigătorul va fi extras cu ajutorul random.org pe data de 7 august și afișat pe 8 august.

Nu uitați să citiți mai jos regulamentul concursului:

REGULAMENT CONCURS Happy – Marionnaud

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv Happy Marionnaud cu premiu 3 produse din gama Happy, exclusiv Marionnaud ( gel de dus, scrub de corp, loțiune hidratantă) este SC BIANCA POPTEAN PR AGENCY SRL, cu sediul în Aleea Câmpul Moșilor nr 1, sector 2, Bucureşti, România, CUI 36940512. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.biancapoptean.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul Happy- Marionnaud se desfăşoară în perioada 27.07.2018 – 06.08.2018, pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro (https://business.facebook.com/biancapoptean.ro/?business_id=1709191449297811&ref=bookmarks)

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 27.07.2018 – 06.08.2018, vă invit să îmi spuneți care este ritualul vostru de îngrijire vara.

Câştigătorul va fi desemnat prin site-ul random.org

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau într-un kit de îngrijire din 3 produse (gel de duș, scrub, loțiune de corp) din gama Happy, Marionnaud.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email bianca.poptean@gmail.com. Premiile nu pot fi convertite în bani.

În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, biancapoptean.ro îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook Biancapoptean.ro în data de 8.08.2018 (https://business.facebook.com/biancapoptean.ro/?business_id=1709191449297811&ref=bookmarks )

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

SC Bianca Poptean va păstra confidenţialitatea datelor câștigătorului. După încheierea concursului, toate datele acestuia nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul biancapoptean.ro

Regulament întocmit în data de 27.07.2018.