Cloud No 9 Pop-Up Store

Cloud No 9 Pop-Up Store aduce primăvara în dressing-urile iubitoarelor de fashion!

Primavara se înnoiesc garderobele, se numără designerii și se trasează tendințele sezonului la tradiționalul pop-up store Cloud No 9 care se va desfașura pe 1 și 2 aprilie, la The Ark, în București.

“Happy springing & enjoy shopping!”, vor spune iubitorilor de primavară cei peste 60 de designeri influenți din România care vor veni cu colecțiile de primavară-vară în cadrul Cloud No 9, care își propune cu această ediție să aducă culoare, chic și prospețime. Selecția riguroasă a designerilor face din Cloud No 9 un spațiu creativ oligatoriu de vizitat de către orice iubitor de fashion sau pentru orice explorator de cadouri dintre cele mai inspirate.

Printre expozanții ediției din 1-2 aprilie, de la The Ark se numără Otilia Flonta, Csila Tulogdy, Alexandra Nacu, Lure Studio, Izabela Groza, Mihaela Gherlan, Framboise, Monica Manu-AEP Jewelry, Obsidian, Luoana Virgohje-Luwa Leather, Izabela Mandoiu, Monalisa Ciuta, Alexandra Ghiorghie, Millissimo, Bookletta, Atelier Faiblesse, Adelina Petcan- HUMAN APJ, Natural Bucovinean, L’Armoire Desinee, Le reve du Michou, Army of Agency, Potocaliu, Log and Splinter. Invitatele speciale ale ediției vor fi Carmen Negoiță și Andreea Raicu care vor fi prezente la pop-up store-ul Cloud No 9 cu noile lor creații si cu “piesele de rezistență” din colecțiile recente.

“Colecția Andreea Raicu s-a născut într-un mod natural, dorința de a transpune stilul meu intr-o linie de haine. Colecția Studio Andreea Raicu este un concept nou cu produse ce respectă filozofia brandului dar se încadrează într-o zonă premium fie prin design, material sau detalii hand made la care se lucrează ore întregi. Vă aștept la Cloud no 9 cu produse din ambele colecții”, declară Andreea Raicu.

“De-abia aștept sa ne vedem la această nouă ediție Cloud no 9, o să fim prezenți cu modele de genți pentru toate gusturile, pe toate culorile, care să completeze perfect ținutele de primăvară – vară și bineînțeles cu multe surprize”, spune Carmen Negoiță.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.

Ediția de primăvară – vară va avea loc pe 1 – 2 aprilie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot găsi pe pagina oficială de Facebook.