Caudalie Vine Activ (P)

Google

Caudalie este un brand francez de cosmetice, care se angajează să ofere clienților produse naturale, anti-îmbătrânire de îngrijire a pielii. Fondat în urmă doar aproximativ două decenii și născut pe o vie franceză, Caudalie combină latura eco cu partea științifică, dând naștere unor cosmetice avansate de înaltă performanță care îngrijesc pielea și tratează totodată varietatea de probleme cu care tenul nostru se poate confrunta.

Filosofia din spatele Caudalie este centrată pe ideea de „Cosm-ETICĂ“. Acesta este angajamentul pe care Caudalie îl ia cu privirea la partea ecologică, având respect pentru natură. Fiecare produs Caudalie este formulat astfel încât să aibă o performanță ridicată de îngrijire a pielii, fără a sacrifica însă sănătatea utilizatorului sau planeta. În cadrul liniei de îngrijire a pielii Caudalie, vei găsi produse infuzate cu ingrediente pe bază de plante și botanice, inclusiv apă organică de struguri, uleiuri din semințe de struguri, argan, limba mielului, luminița nopții, hibiscus, uleiuri de susan și apelă de portocali și lămâi. Caudalie combină de asemenea în cremele hidratante active și ingrediente precum avocado, unt de shea etc. Caudalie lansează acum o nouă gamă Vine (ACTIV), care promite oprirea timpului și activarea frumuseții! Bazele gamei au fost puse cu ajutorul polifenolilor din semințele de struguri. Aceștia sunt cei mai puternici antioxidanți produși de natură, care odată asociați cu molecule noi au dus la crearea unui complex ce previne îmbătrânirea celulelor. Dacă ai un ritm activ de viață care nu îți permite să faci chiar tot timpul alegerile potrivite, atunci gama Caudalie Vine (ACTIV) te va salva! 67% dintre femei consideră că nu au suficient timp pentru a avea grijă de ele așa cum ar trebui, cu atât mai puțin sa facă tot ceea ce-și doresc. Din păcate, cele mai afectate de procesul de îmbătrânire celulară sunt femeile aflate în jurul vârstei de 30 de ani, care au un stil de viață agitat. Caudalie a identificat 4 ingrediente diferite care protejează pielea împotriva radicalilor liberi: Vitamina E, Vitamina C, polifenolii din semințe de struguri și extractul de molid. Spre exemplu, vitamina E protejează lipidele de la nivelul pielii, vitamina C protejează apa de la nivelul pielii.

Caudalie Vine [ACTIV] Ser antirid si radianță, 30 ml – are efect antioxidant și conferă luminozitate tenului. Acesta conține cea mai mare concentrație de ingrediente ce alcătuiesc complexul Anti cell burn out. Formula sa este îmbogățită cu acid hialuronic, care netezește ridurile, hidratând totodată pielea.

Caudalie Vine [ACTIV] Cremă Hidratantă 3 in 1, 40 ml – are efect anti-poluare și antirid, oferind tenului luminozitate. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente precum polizaharide ce protejeaza tenul împotriva poluării.   

Caudalie Vine [ACTIV] Cremă Energizantă cu efect de netezire pentru conturul ochilor și buzelor, 15 ml. Făra miros, cu un efect antirid și anticearcăn, formula sa este îmbogățită cu complexul Anti cell burn out, castan sălbatic ce acționează împotriva cearcănelor și peptide ce conferă fermitate pielii, netezind ridurile.

Caudalie Vine [ACTIV] Ulei detoxifiant de noapte, 30 ml – regenerant, detoxifiant și cu rol de netezire a ridurilor. Conține ulei din semințe de struguri si ulei de mosc roz cu rol hidratant, ulei esential de morcov cu efect de detoxifiere, ulei esential de neroli care netezește ridurile de la nivelul tenului. Uleiul esențial de lavandă calmeaza pielea în timp ce uleiul esențial de petitgrain combate oboseala. Efectul purifiant este creat cu ajutorul uleiului esențial de lemn de santal.